LESS IS MORE

maanantai 30. syyskuuta 2013

Nämä inspiraatiokuvat ovat majailleet luonnoksissa jo hetken, joten eiköhän ole aika tarttua näihin herkkuihin. Muutamissa blogeissa on esiintynyt Less is More -sivuston inspiroivia koteja, joten ajattelin minäkin aikanaan kurkata, mikä juttu oikein on kyseessä. Less is More on siis Alvhemin ja Stadshemin suomalainen versio. Peruskuntoiset asunnot remonoidaan ja sisustetaan, jonka jälkeen ne vuokrataan tai myydään eteenpäin. Toiminta on keskittynyt toistaiseksi Turkuun.  Mutta niihin kuviin, mitä ihania herkkuja sieltä löytyikään. Katsokaapa itse!
 
 Jep, monta juttua huolisin omaankin kotiin. :) Valkoista pintaa höystettynä mustalla, harmaalla ja ripauksella puuta - sellaista uuteen kotiimmekin suunnittelin. Nyt toivotan inspiroivaa maanantaita ja mitä parhainta viikkoa!

4 kommenttia :

 1. Hätkähdin oikein kun aloin lukemaan postausta. Samanlainen raakile majailee itselläni tuolla inspis-kansiossa ja luonnoksissa valmiina. :D Upea yritys, ja erittäin taitavat tekijät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Äkkiä tuotantoon! Näitä kuvia on kyllä ilo selata!

   Poista
 2. AIvan ihania kyllä nuo kohteet!! :) Hei mitä blogialustaa käytät, näyttää hyvältä yleisilmeesi blogissa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ovat! Kävin niitä sunkin luona ihailemassa. :) Mä käytän Simpleä. Vähän tässä on vielä omaan makuun fiilattavaa, mutta kiitos kumminkin. Sellainen blogi kuin Koodikielellä neuvoo hyviä yksinkertaisia vinkkejä tuunata ulkoasua. Osan jutuista olen poiminut myös ihan googlesta. :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |