KUPARIA SYKSYYN

tiistai 24. syyskuuta 2013

 
Odotan jo innolla aikaa, jolloin sohvapöydän asetelmat saavat olla kaikessa rauhassa paikoillaan ilman, että tavarat löytyvät hujan hajan pitkin taloa. Niin tai sitten kynttiläkippoja heitetään sohvaa, ikkunaa tai veljeä päin. ;) Olen edelleen koukuttunut noihin Läckbergin rikosromaaneihin. Kirja ja kynttilänvalo syysilloissa on aika lyömätön yhdistelmä. Aalto-vadilla on nyt kaksi H&M kuparinväristä tuikkukippoa sekä Tine K, joka kuvista puuttuu.
 
Tuo kupari miellyttää kyllä kovasti silmää tällä hetkellä. Voisin hyvin ajatella sitä meille pieninä mausteina lisää, kuten muitakin metallin värejä. Suurien hankintojen (kuten esimerkiksi lampun) tekemistä trendiväreissä kuitenkin vieroksun johtuen siitä, että pelkään innostuksen kuihtuvan. Luulin olevani harkitsevainen, tiedän mitä tahdon -nainen, mutta sisustuksen tarkistelu muutaman vuoden periodilla kertoo jotain ihan muuta. On lähdetty pähkinästä koko valkoiseen ja tällä hetkellä se on jotain silti väliltä. Ei sentään pähkinää, mutta murrettuja värejä kuitenkin. :)
 
Entä siellä, iskeekö teihin trendit?

7 kommenttia :

 1. Itsekin olen ryhtynyt messinkiä ja kuparia fiilistelemään näin talven alla - just joissain kynttiläkupeissa se voisi olla mainio väri :) Itsekään en yleensä mitään isompia hankintoja ole trendiväreissä tupannut tekemään, mutta pienillä jutuilla on kiva piristää arkea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten täälläkin siis! On tosiaan huomattavasti kivempi laittaa kaapin nurkille ne kynttilät kuin useamman sadan euron valaisimet. :)

   Poista
 2. Vielä ei oo kuparia meillä mutta kivan näköisiä kyllä ovat. yYritän olla ostamatta turhuuksia uoten vielä ei oo niitä meillä näkynyt.
  Itse aloitin nyt ensimmäisen läckbergin rikosromaanin. Jotenkin hitaan oloinen alku..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! :) Siis kuparilyhdyt ovat kivat ja että kirjassa oli hidas alku. Lähes sata sivua meni ennen kuin kunnolla koukutuin. Tuntui että olisi saanut olla lehtiö ja kynä vieressä alussa, kun uusia henkilöitä esitettiin varsin tiiviiseen tahtiin. Ei tahtonut perässä pysyä. :)

   Poista
 3. Heh heh, täällä perinteisesti trendit iskee vuoden parin viiveellä :-) Niin vaatteissa kuin sisustuksessakin kestää trendien sulattelu sen aikaa, että se on sitten jo melkein menemässä pois muodista, kun minä siitä innostun. Mutta toisaalta varsinkin sisustuksessa tykkään ratkaisuista, jotka jaksavat miellyttää sitten pidemmän aikaa ja jos ne omaa silmää miellyttävät ja niiden keskellä on kotoisa olo, ei ole väliä ovatko ne trendiä vai ei.
  Kupariin en ole vielä innostunut, mutta katotaan ens syksynä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samanlaisia ajatuksia täällä, joskin vähän nopeammin sytyn kuin vuoden viiveellä. :) Ihanaa keskiviikon jatkoa!

   Poista
  2. Se on tämä harkitseva insinööriluonne :) Mutta ehkä minäkin vielä opin syttymään nopeammin. Hei, se on arkiviikko jo yli puolenvälin!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |