ENSILUMI

torstai 21. marraskuuta 2013


Tänään se satoi täälläkin. Lumen ihastelu jäi aamulla kiukuttelevien lasten ja kesärenkailla liukastelun jalkoihin. Lapset eivät olleet samaa mieltä kanssani välikaudenvaatteiden vaihdosta talvivaatteisiin ja yllättäen meillä on talvirenkaat vieläkin vaihtamatta. Onneksi iltapäivällä tiet olivat sen verran sulaneet, että kotiin saattoi ajaa rauhallisin mielin. Talvinen maisema hiipii sisällekin ja kaivoin tänään esille viime viikolla ostamani paperikuuset. Tähdet on viritetty olohuoneen ikkunoihin ja sohva on saanut lisää pehmoisia tyynyjä. Tonttujen ja adventtikynttelikön aika on vasta ensi viikolla. Tällä viikolla on aloitettu myös joulukorttien kirjoittaminen. Joulukuu saisi tulla jo.
 
// first snow


6 kommenttia :

 1. Jeee..mekin nähtiin ensilumi ;))

  VastaaPoista
 2. Kaunis koti teillä. Kiva uusi blogi :) Pitääkin laittaa seurantalistalle!! Itselläninkin on muuten kaksi lasta, mies ja työskentelen terveysalalla ja rakastan sisustamista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! :) Ja sittenhän ollaan sielunsiskoja. Kivaa keskiviikkoa!

   Poista
 3. Heiii, sitä unohdin kysyä että mistä tuo mustavalkoinen tyynynpäällinen on? Noita on näkynyt monessa blogissa ja haluaisin meillekin tuommoiset, mutta en nyt saa päähäni mistä ne ovat :)??

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |