MIELESSÄ TALVI, ULKONA SYKSY

torstai 14. marraskuuta 2013

Jouluinen, tai paremminkin talvinen sisustus, on saanut kodissamme toistaiseksi vielä aika vähän jalansijaa. Ikkunoista pilkottava harmaus ja sade latistavat tunnelmaa, muuta muutoin nautin näistä lumettomista päivistä. Kyllä sitä sitten ehtii. Muutamia jouluisia hankintoja olen jo tehnyt, muutamia on vielä tekemättä. Huonekuusi päällimmäisenä mielessä! Huomenna on tarkoitus suunnata työkaverini kanssa päivän päätteeksi Turkuun sisustusasioissa. Tällaiset happihyppelyt ovat ihan lemppareita!
 

Eteisen Malm -lipastoa koristavat nippu lehtiä, Tine K:n säilytysrasia, Iittalan tuikkukipot, leikkokukat H&M:n maljakossa sekä DIY -printti. Tauluun on sunnitteilla uusi tekstinpätkä, mutta joulun lähetessä lipaston somistus menee kuitenkin uusiksi, joten odottakoon ensi vuoteen. Joko talvi on saapunut teidän kotiinne?
 
// it feels like winter but it looks like fall
 

4 kommenttia :

  1. Juuri tuskailin kadoksissa olevaa joulumieltä. Enää 5 viikkoa ja meillä ei ole mitään jouluasioita otettu hoitaaksemme. Mutta onneksi kynttilät ovat jo pitkään luoneet syksyn tunnelmaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin joulumieli on hiukan hakusessa. No onneksi vielä on aikaa, kyllä ne tonttuilut joutaa myöhemmin. Kivaa viikonloppua! :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |