HAAVEISSA ETEISEEN

tiistai 12. marraskuuta 2013

Aihe ei ole juuri tällä hetkellä kovin ajankohtainen, mutta kauniista huonekaluista on aina kiva haaveilla. Muistatteko, kun tässä postauksessa pohdin, mikä olisi paras hylly/lipasto -vaihtoehto kotimme eteiseen? No sittemmin ajatukset ovat muuttuneet. Mieleni on alkanut tehdä jotakin hieman perustyyliä rikkovaa niin muodoltaan kuin ehkäpä jopa väriltään. Kaksi vaihtoehtoa ovat pyörineet viime ajat mielessä.
 

Toinen on Muuton Stacked -hyllykokonaisuus ja toinen Lundian Fuuga -sarjaa.
 
Molemmista saisi koottua mielenkiintoisen avohyllykokonaisuuden jaloilla, joka poikkeaisi omaan mieleeni juuri sopivasti jo olemassa olevista kalusteistamme. Jaloilla seisovaa vaihtoehtoa pidän ehdottomana, koska haluan imuroinnin ja muun siivouksen olevan mutkatonta. Fuugan puolta pitää se, että hyllyihin saa myös kaapinovet, joiden taakse voi piilottaa koreihin heijastimet, avaimenperät ja kirjekuoret. Kaikki katseenkestävä sen sijaan pääsisi esille avohyllyille.
 
Budjettivaihtoehtoja löytyy muun muassa Ikeasta, keittiöpuolelta. Laatikoihin ei tietääkseni ole myynnissä jalkasarjoja, mutta ehkäpä pienellä DIY -tuotekehittelyllä sellainenkin olisi mahdollista. Tämän haaveen haluaisin jo kovasti toteuttaa, mutta järki sanoo, että parempi malttaa odottaa uuden talon valmistumista.

Sen verran on talon osalta tapahtunut, että piakkoin meidän pitäisi saada lopulliset kuvat käsiimme. Mitään suuria muutoksia ei ole enää tehty, mutta keittiösuunnitelmat vaihtuvat. Niistä lisää myöhemmin!

Kivaa tiistaita!

// A new sideboard wanted, Muuto Stacked or Lundia Fuuga?

6 kommenttia :

 1. Diy-juttu voisi olla kaikista persoonallsiin :) Asiasta kukkaruukkuun,oletteko olleet tyytyväisiä nykyiseen laminaatti lattiaanne? :) Onko erityisiä plussia tai miinuksia,pitkään haaveilin parketista mutta nyt olen kallistumassa laminaattiin,etenkin Tarkett:n valikoimaan
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se varmasti olisikin. No onneksi ehtii pohtia. :)

   Siitä laminaatista. Meilläkin oli edellisessä asunnossa parketti, joten suurin ero siihen oli ehdottomasti lattian lämpö. Vaikka meillä on lattialämmitys koko talossa, oli ero silti melkoinen. Siihen tottui silti nopeasti ja sen vuoksi en maksaisi parketista enää. Etenkin kun tavaroiden tippuessa lattialle, lommoja ei synny siinä missä parkettiin. Laminaatin kanssa kannattaa muistaa myös tarpeeksi usein toistuvat liikkumavarat.

   Poista
 2. Hei Hanna,
  Eksyin blogiisi sattumalta ja jään kyllä seuraamaan. Olette ilmeisesti rakentamassa taloa? Me taas ollaan remontoimassa asuntoa, joten kaikenlaiset ideat sisustusratkaisuista ym ovat tervetulleita. Ja niitähän sinun blogissasi riittääkin :) Blogisi on kaunis ja inspiroiva!
  Terkuin, Jelena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Jelena! :) Kiitos lämpimistä sanoistasi. Juu kyllä ollaan rakentamassa. Ensi keväänä on tarkoitus aloittaa. Vuoden päästä siis on tiedossa paljon sisustusjuttuja, mutta varmasti sitä ennenkin jotakin. :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 3. Mä näin ikeassa aika samanlaisia hyllyjä kuin noii stacked!! oli tosi kivannäköisiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin niitä viime kerralla ihastelin. Pitää miettiä tarkkaan. :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |