YLVA SKARP KEHYKSIIN

perjantai 22. marraskuuta 2013


Viime viikkoinen ostoreissu oli kaikin puolin antoisa. Monta viimeistelevää hankintaa sain tehdyksi. Yksi sellainen oli kehysten hankinta alkusyksystä Nougatista tilaamalleni Ylva Skarpin Balance -julisteelle. Kehykset löytyivät Ikeasta. Olen erityisen ihastunut kapeareunaisiin, mustiin metallikehyksiin. Niitä vain harvoin saa valmiina noin isossa koossa (50x70cm). Nyt onneksi lykästi. Pisteet Ikealle takaosan kiinnitysmekanismista. Metallisten väkästen tilalla oli mustat muoviset klipsit, jotka sopivat paljon paremmin tälle huonokynsiselle. Nostin taulun käytävän kaapiston päälle ja otin esille myös viime talvena kaapiston päällä olleet oksat.
 
Meillä on mukava viikonloppu tiedossa. Pojat lähtevät huomenna mummilaan yökylään ja saamme mieheni kanssa kahdenkeskistä aikaa. Ajattelimme käydä syömässä ulkona ja ehkä nauttia muutaman lasillisenkin. Sunnuntaiaamu aloitetaan elokuvalla, jotta ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa tekemättömyydestä. :)
 
Ihanaa viikonloppua myös sinne!
 
// finally I got frames for Ylva Skarp's Balance

11 kommenttia :

 1. Nämä Ylva Skarpin julisteet ovat kyllä todella kauniita, sellaisia eleettömän tyylikkäitä. Ihanaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Pitkään vitkuttelin tilaamista, mutta kehyksissä tämä on vieläkin lumoavampi jos mahdollista. :)

   Poista
 2. Tyylikäs!
  Löysin blogiisi jotain kautta ja jäin koukkuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja mukava kuulla. :) Hyvää uutta alkavaa viikkoa!

   Poista
 3. Tämä on ehdottomasti yksi kauneimmista Ylva Skarpin printeistä. Äsken löysin ensimmäistä kertaa blogiisi, lukijaksi jäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin! :) Ja kiva kun jäit. Olen itsekin käynyt tasaisin väliajoin vierailemassa teillä. Suloinen se teidän koirakaksikko! <3

   Poista
 4. Ihana! Mäkin liputan noiden Ikean kehysten puolesta, on paljon kätevämpiä kuin ne pienet väännettävät lipat, jotka sitten ajansaatossa katkeaa.

  VastaaPoista
 5. Oih, kuinka kaunis taulu ja ihana teksti <3 <3

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |