10 VIIKKOA HELSINGISSÄ

keskiviikko 13. elokuuta 2014
 
Näihin kesäisiin kuviin verrattuna ilma on tänään tuntunut ensimmäistä kertaa syksyiseltä. Kylmä tuuli taitaa olla se suurin, vaikka aurinko mukavasti vielä lämmittääkin. Olen itse myös niitä ihmisiä, ketkä kokevat, että uusi vuosi alkaa koulujen alkaessa. Syksyyn on ihana keksiä jotakin uutta ja piristävää, jolla selvitä pimenevistä illoista.
 
Tänä vuonna se tarkoittaa yhden ison haaveen toteuttamista, sillä aloitan erikoistumisopinnot Helsingissä syyskuussa. Koulutus kestää aina huhtikuun lopulle asti, ja tästä ajasta lähiopintoja on yhteensä 10 viikkoa, viiteen kahden viikon jaksoon jaettuna. Olen todella innoissani jo pelkästä ajatuksesta, joskin sitä intoa hiukan laskee koulutuksen hinta ja se, että olen perheestä erossa tuon ajan. Puhumattakaan siitä, että taloakin rakennetaan. Mutta tykkään myös siitä, että saan aikaa itselleni. Kaupoissa kiertelyä, hotellin kuntosalia, lempparisarjoja, elokuvia ja kirjoja. Todellista akkujen latausta. Helsinkiläiset voisivatkin vinkata hyviä leffateattereita, sisustuskauppoja ja ruokapaikkoja! Ainakin Granit on listalla!
 
// My specialization studies will begin in September.
 

6 kommenttia :

 1. Tervetuloa ihastuttavaan pääkaupunkiimme. :)
  Leffateattereista varmasti paras paikka on Tennispalatsi Kampissa. Kovin vain on kallistuneet liput nykyään.
  Mutta sisustuspuljuja joissa sun on ihan pakko käydä:

  - Nougat
  - Day
  - Skanno
  - Zarro
  - Peroba
  Noi nyt ainakin tuli mieleen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos vinkeistäkin! :) Ihan varmasti ehdin noista jokaiseen, 10 viikkoa on piiitkä aika, onneksi! ;)

   Poista
  2. Kaisaniemessä on myös Finnkinon leffateatteri, mun mielestä viihtyisämpi kuin meluinen ja kolkko Tennari. Sisustuskauppojen keskittymä löytyy tosiaan tuolta Kampista Annankatua ja Fredaa pitkin poikin, lisäksi Stockalta löytyy huonekaluja, kankaita ja sisustustavaraa. Syyskuussa on myös Habitare!

   Pinja

   Poista
  3. Kiitos vinkistä! :) Pahus kun Habitare järjestetään jo edellisenä viikonloppuna ennen koulutuksen alkua. Olisi ollut niin kiva mennä!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |