TÄYTEEN TUPATTU VAATEHUONE

perjantai 22. elokuuta 2014

 
Kuten arvata saattaa räjähdysalttein kohta tässä kaksiossamme on vaatesäilytys ja erityisesti vaatehuone, johon tällä hetkellä on ahdettu neljän ihmisen vaatteet. Rankalla kädellä karsin varsinkin omia vaatteitani ja ainoastaan tarpeellinen lähti mukaan. (Iso kasa vaatteita lähdössä keväällä kirpputorille - jos niitä ei rakentamisen aikana tarvitse, tuskin tulen koskaan tarvitsemaan.) Siltikin tuo vaatehuone on tällä hetkellä tupaten täynnä. Lattiarajan olen pyrkinyt pitämään vapaana, ihan jo siivoamisen ja oman mielenrauhani vuoksi.
 

 
Keskellä vaatehuonetta on paikka tankovaatteille. Vasemmalla ja oikealla puolella on hyllyjä. Vasemmalta löytyy vanhempien vaatteet, oikealta lasten. Siinä mielessä mukavaa, että syksy koittaa, koska se vapauttaa hyllytilaa sortseilta housuille ja paidoille. Joka kerta vaatehuoneeseen astuessa tekisi mieli laittaa silmät kiinni. Yksi "minä itte" -ikäinen lapsi kun saa hyvin nopeasti suuremman luokan kaaoksen aikaiseksi.
 
// Our clothing closet is about to blow up. :)
 

2 kommenttia :

  1. Meillä sauna toimii toistaiseksi vaatehuoneena. Kyllä tässä on hieman mahtumista, mutta meiän kaaokseen verrattuna tämä näyttää vielä ihanan siistiltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin sauna on toinen vaatehuone. Sieltä löytyy lenkki- ja raksakamat muun muassa. :) Ja pari vesilelua siinä sivussa. Jokohan uimarenkaat voisi pakata tältä kesältä pois? :D

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |