VUOKRAKODIN ETEINEN

sunnuntai 3. elokuuta 2014

 
Eteinen ja koko kodin pohjapiirros on lähes samanlainen kuin mieheni kanssa ostamamme ensimmäinen yhteinen asunto. Kun ensi kerran tähän asuntoon astelin, tuli sellainen olo kuin kotiin olisi tullut. Kaikki tuntui tutulta ja uskon, että sen vuoksi asettuminen tänne sujui nopeasti.
 
Tuulikaappiin mahtui juuri sopivasti yksi valkoinen ruokapöydän tuolimme ja Clas Ohlssonilta ostettu rautainen kori. Naulakko eteisestä uupuu ja sellainen on tarkoitus sinne asentaa, mutta asia on jäänyt roikkumaan tonttikiireiden vuoksi. Kotiprojektit ovat kakkossijalla. Kuvissa vasemmalla on edellisessä kodissa vanhemman pojan huoneessa ollut bestå -kaappi. Se kätkee sisäänsä muun muassa kaikki rakentamista koskevat paperit. Oikealla on peiliovinen liukuovikaapisto. Ulkovaatteiden säilytys on ainoa asia, jonka kanssa joutuu todella painia tässä kodissa. Neljän ihmisen takit roikkuvat nyt noin metrin mittaisella tangolla. Saavutus sinänsä!
 
// More pictures of our entre.
 

2 kommenttia :

  1. Teidän vuokra-asuminen näyttää kyllä hyvältä. Meillä ei ole säilytystilaa oikein ollenkaan ja tulos on sen mukainen kaaos. No enää kolme kuukautta ja sitten tämä loppuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja ei todella paljon valittamisen varaa ole. Paitsi pikkuriikkisen tästä kuumuudesta. :) Tsemppiä loppukuukausille. Kyllä sitä muuttoa kieltämättä odottaa jo itsekin, vaikka meillä homma vasta alkumetreillä.

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |