ARJEN ALOITUSJUHLAT

tiistai 19. elokuuta 2014 
Viime viikolla ihana Essi kertoi blogissaan heidän Back to school -juhlistaan, ja postausta lukiessani ajattelin välittömästi, että tuollainen perinne täytyy meidänkin järjestää. Mikä loistava tapa tehdä arjesta erityistä. Pojat ovat kuitenkin toistaiseksi alle kouluikäisiä, joten meillä juhlat muokkautuivat päivänkodin aloitusbileiksi. Ei tarvinne kertoa, kuinka innoissaan pojat ajatuksesta olivat. Tai no lapset taitavat innostua aina, kun tarjolla on jonkinasteisia herkkuja. Tarjottavat koostuivat rennosti pizzasta, karkeista ja limsasta. Meillä pojat ovat vasta oppineet juomaan limsaa ja ovat siitä sen vuoksi tohkeissaan. Palan painikkeeksi katsoimme Hauskat kotivideot kaikki neljä sohvalla pötköttäen.

Siivousintoilija-nipottaja -äiti tunsi pienen piston sydämessään, kun esikoinen kysyi, voidaanko syödä karkit sohvalla? :)
 
// back to kindergarten party
 

2 kommenttia :

  1. Oih, mitä herkkuja! Meillä on ollut taas niin menoa ja melskettä ettei ole ehtinyt mitään sen erikoisempaa tehdä! Huoh! No toivotaan, että tahti rauhottuu tässä ajan myötä...tai stten ei!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhlien toteutus vei noin puoli tuntia. :) Tsemppiä touhuamisen keskelle, kyllä se jossakin vaiheessa rauhoittuu!

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |