KUKA MEILLÄ SISUSTAA?

lauantai 23. toukokuuta 2015

Takataskussa on viipyillyt toinenkin haaste, sillä Viivi Valkoisesta soihdusta pyysi vastaamaan kuka meillä sisustaa?
 
 
1. Osallistuuko puolisosi sisustuksen suunnitteluun?
Kyllä mieheni osallistuu. Yleensä minä hoidan suunnittelupuolen ja mies toteutuksen. Olen myös melkoinen jahkailija ja huono tekemään päätöksiä. Sen vuoksi mieheni sana on se, johon nojaan, kun pitäisi viimeinen valinta tehdä.

2. Jos vastasit ei, toivoisitko puolisosi osallistuvan enemmän kodin sisustukseen? Jos toivot, miten haluaisit hänen osallistuvan?
Näin on hyvä, tai sitten elän jossakin illuusiossa, että tämä asia suhteessamme on hyvin ja tasapainossa. :) Varmistin asian mieheltä, ja hän tuumasi hoitavansa autot, minä kodin.

3. Eroaako makunne toisistaan?
Voisin kuvitella, että jos mieheni saisi päättää olisi talossa enemmän värejä ja tyyli maskuliinisempi. Sisustuksessa ei varmasi olisi yhtenäistä linjaa. Moottoripyörätauluja olisi seinillä hyvin paljon enemmän. Jossakin määrin makueroja siis on, mutta ei isompia. Mieheni on yhtälailla valkoisen ystävä kuin minäkin, mikä on yleensä blogimaailman taivastelun aihe.
 

 
4. Riitelettekö sisustusratkaisuista?
Ei riidellä. Me riitelemme lopulta aika vähän yleensäkin, ja sisustus ei ole niitä asioita, joista riitelyyn kannattaisi tuhlata energiaa. Sellaista asiaa sisustuksessa ei ole, josta riidan saisimme aikaiseksi.

5. Teettekö kotiin tulevat hankinnat yhdessä vai erikseen?
Isoista linjoista ja hankinnoista päätetään yhdessä, mutta piensisustamisen hoidan minä. Myös mies kyllä tarmokkaasti ilmoittaa, jos rahalle olisi parempaakin käyttöä. Eräs mahdottoman kaunis, mutta kallis Flosin valaisin on juuri tällainen.
 
6. Kuinka paljon kompromisseja teette yhteisen kodin sisustuksen eteen? Ja kumpi joustaa enemmän?
Epäilen, että mies joustaa enemmän. Vaikka teemmekin yhdessä ratkaisut ja esimerkiksi talon pintamateriaalivalinnat, tuntuu että hän antaa silti helpommin periksi. Mutta toisaalta näen myös hänestä, jolloin on syytä itse antaa periksi. Uuden kotimme sauna taitaa olla sellainen asia. Mies haaveilee tuppeensahatuista laudoista saunan lauteiksi. Minä jostakin muusta. En halua kotimme kuvastavan ainoastaan minua, vaan koko perhettämme. Kodista pitää näkyä, että täällä asustaa myös kolme muuta henkilöä.


 
7. Miltä puolisosi koti näytti silloin, kun ensimmäistä kertaa vierailit siellä? Tuliko välittömästi olo, että tämä on tässä vai mietitkö hiovasi puolison maun paremmaksi/toisenlaiseksi?
Jos olisi helposti luovuttavaa tyyppiä, niin varmasti olisi kääntynyt kannoillaan. ;) Sanotaanko, että näkemyksemme eivät aivan kohdanneet ja koti kaipasi selvästi naisen kosketusta. Muutin mieheni luo puolen vuoden seurustelun jälkeen ja silloin heitimme hänen kodistaan useamman jätesäkillisen tavaraa pois. Itse en ole ikinä ollut keräilijä tyyppiä, mieheni taas oli, joten se oli ensimmäinen puitava asia. Mutta kaikkiaan yhteinen maku on kehittynyt vuosien varrella.

Haaste taitaa olla kiertänyt jo aika monessa blogissa, mutta tästä tämän voi napata mukaansa. Löytyykö ruudun toiselta puolen samanlaisia vastauksia?

2 kommenttia :

  1. Löytyy lähes identtisiä vastauksia täältä. Samoilla linjoilla siis mennään. Ja jos mieheltä kysyisi, hän toivoisi "sisustukseen" enemmän elektroniikkaa. Mitä enemmän ja suurempaa, sen parempi. Tässä meillä on kova neuvottelu edelleen menossa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hitsi vie unohdin tuon elektroniikan kokonaan! Se on sanomattakin selvää myös täällä. Ja neuvottelun alla. Voi noita miehiä! :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |