VIIKON PARAS PÄIVÄ

torstai 7. toukokuuta 2015


 
Tänään on kyllä moni asia saanut hymyn huulille! Työpäivä oli raskas, mutta varsin antoisa. Tämän työn parhaita puolia on moniammatillisuus. Se, että pääsee tekemään töitä myös muiden terapeuttien, ei siis ainoastaan fysioterapeuttien kanssa. Tähän iltaan mahtui myös vajaa 10 km:n lenkki uuden karheilla Asicseilla, jotka kaipaavat lisää sisäänajoa. Ja sitten viimeisimpänä tuo aurinko. Tilasin helmikuulla Ellokselta erään tarjoiluvaunun, ja kokosin sen paketista ulkona samalla, kun mies naputti terassia ja pojat leikkivät kalliolla. Arjen pieniä iloja!
 
Oikeasti piti kyllä kirjoittaa teille siitä, miten kiva on saada evakossa olleita tavaroita ja huonekaluja takaisin kotiin. Tuo alemman kuvan nojatuoli on yksi niistä. Mutta toki samalla on mukava täydentää vanhaa uusilla jutuilla, kuten julisteilla ja tauluilla. Nyt niitä on seinälläkin jo enemmän kuin vanhassa omakotitalossa koskaan oli. Palataan sen tarjoiluvaunun myötä seuraavaksi!

1 kommentti :

  1. On varmasti kivaa sisustella uuta kotia ja nauttia jokaisesta uudesta asiasta, vaikka se olisi joku pikkuinen juttu. Ja se, että osaa löytää niin elämän pieniä kohokohtia siitä tavallisesta arjesta. Nautitaan!!! Haluaisin niin jo nähdä vähän isompia kuvakulmia teidän uudesta asunnosta...;) T: Satu

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |