SATTUI TÄNÄÄN

torstai 14. toukokuuta 2015


Hyvää Helatorstaita! Täydellinen päivä suorittaa viikkosiivous pois alta, varsinkin kun meillä miehellä on ollut tänään työpäivä. Siivouksen lomassa otin teille pienet maistiaiskuvat poikien huoneista. Vihreämattoinen huone kuuluu tulevalle eskarilaiselle ja harmaamattoinen pienemmälle. Kumpikin huone on vielä sisustuksen osalta kovasti keskeneräinen, mutta jotakin valmistakin sentään. Näissä kuvissa näkee muuten hyvin, miten tuo sininen maali muuttuu auringonvalon osuessa siihen.
 
Jotakin epäonneakin on mahtunut tähän päivään. Olimme lähdössä ulkoilemaan lasten kanssa miehen töistä tulon jälkeen ja näppärästi minä viimeisenä painoin lukossa olevan oven takanani kiinni - avaimet sisällä, myös vara-avain. Siinä sitten puntaroimme lukkoliikkeeseen soittoa, ikkunan hajotusta ja rälläkällä lukkopesän rikkomista. Ja lopulta päädyimme hajottamaan yhden ikkunan, jotta sisälle päästiin. Kaikkea sitä sattuukin.

4 kommenttia :

 1. Ihanan valoisan ja avaran näköistä on. ..niin ja siistiä! Harmittava juttu, tuo avaimen unohtaminen, mutta kaikkea sitä voi sattua. Itse kullekin. Sitten täytyy yrittää vain minimoida vahinkojen määrää. Taisi tulla ikkunan uusiminen ehkä kaikkein halvimmaksi, kun ei nuo pyhien lukkoliikkeiden päivystyksetkään ole ihan halvimmasta päästä... Parempaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja hetken siistiä, kun kyseessä on lapsiperhe! Siihen tulokseen tultiin, että tuo oli halvin ratkaisu. Rälläkällä rikkominen olisi ollut vielä halvempaa, mutta terä ei pahus vie riittänyt. Tällekin jutulle nauretaan jonkun ajan kuluttua onneksi.

   Poista
 2. Olisin kysynyt bestå kaapista, että onko teillä nannarp jalat ilman erillistä tukijalkaa vai tukijalan kanssa?

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |