VOIHAN KESÄ JA SATA SUUNNITELMAA

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

 
Tälle valon lapselle kevät ja kesä on vuoden parasta aikaa. Tänään istuin ensimmäistä kertaa rauhassa vasta valmistuneella terassilla ja nautin auringonsäteistä kasvoilla. Yksi maailman parhaimmista tunteista tiedättekö. Tuleva kesä ja sen suunnittelu kaiken muun sisustussuunnittelun ohella saa sukat pyörimään jaloissa! Marjan tavoin toivon, että löytyisi lottovoittokuponki takataskusta. ;)

 
Kodin sisätilojen osalta isoimpana projektina mielessä on isomman pojan huoneen säilytyskaappi/-lipasto leluille ja muille aarteille. Kirjoitinkin taannoin eskarilaisen huonesuunnitelmista ja edelleen samanlainen kokonaisuus on mielessä, joko itse tehden tai valmiskappaleena. Lundian Fuuga on yksi vahva vaihtoehto.

Ja sitten se pahuksen piha. Joka vuosi tähän aikaan iskee pihakuume, joka ei ota laantuakseen, vaikka tiedän hyvin, että meidän pihaprojektiin on vielä erityisen pitkä matka! Väliin mahtuu esimerkiksi autokatos ja kodinhoitohuoneen sisäkaton teko. No toivoa silti on, että pihan kimppuun päästäisiin kuitenkin jo kesän aikana.
 

4 kommenttia :

 1. Hei!

  Täällä kirjoittelee Lotta Lundialta :) Kiva että Lundia Fuuga olisi mieleinen!

  Huomaan että sinulla on todella vanha Lundian kuvasto käsissäsi ;) Mielelläni lähetän sinulle uuden kuvaston niin näet vähän erilaisia kokonaisuuksia ja ihania uusia kuvia. Voit vaikka meilata minulle osoitteesi, jos haluat: markkinointi@lundia.fi

  Mukavaa viikkoa!
  :) Lotta/Lundia Oy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Lotta!
   Kiva, kun löysit tänne. :) Ehdottomasti päivitetty kuvasto kiinnostaa. Laitan viestiä! Mukavaa viikkoa.

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |