TARJOILUVAUNU

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

 
Siinä se nyt on, oma tarjoiluvaununi, josta haaveilin jo viime syksynä. Kaunis ja juuri niin kätevä kuin ajattelinkin. Haaveilin kauan tästä House Doctorin mallista, mutta kovin kallis hinta pakotti katselemaan muita vaihtoehtoja. Juuri täydellinen Morris -hylly löytyi alkuvuodesta Ellokselta ja hintakin oli aivan eri luokkaa. Vaunua voisi aivan yhtä hyvin käyttää olohuoneessa kuin myöhemmin valmistuvalla parvella, nyt se kuitenkin koristaa keittiötä.
 
 
Kovasti on pyydelty laajempia kuvakulmia erityisesti keittiöstä ja tässä sellainen. Kuva on otettu eteisestä /makuuhuoneista olohuoneeseen johtavan käytävän päästä. Allaskaapin ovi puuttuu edelleen paikoiltaan, koska tiskikoneen alta puuttuu vesivuototunnistin. Kokonaisia kuvia keittiöstä joudutte siis vielä hetken odottamaan. Alemassa kuvassa näkyy kuitenkin jo valtaosa.

Meillä odotellaan mummia malttamattomana kylään. Itse sain jo lasten tekemät kortit ja lahjan sekä myös mieheltä urheiluliikkeeseen lahjakortin. Mummi lahjotaan hetken päästä. Oikein hyvää äitienpäivää ja täällä rannikolla sateisen sunnuntain jatkoa!
 

6 kommenttia :

 1. Tilasin tuon saman hyllyn pari kuukautta sitten ja melkein unohdin koko jutun, kun perjantaina tuli saapumisilmoitus. Haen varmaan huomenna omani. Tosi kivalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta-laatusuhde kyllä kohdillaan! Toivottavasti sinäkin pidät omastasi. :)

   Poista
 2. Todella kaunis vaunu! Upea! Hyvää äitienpäivää!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa äitienpäivää, jota on varmasti ollut ihana viettää noin kauniissa kodissa kaiken lisäksi 😊 mistä materiaalista teillä on sisäkatto? Painiskelen parhaillaan asian kanssa ja olen yrittänyt erinäisistä blogeista etsiä erilaisista kattomateriaaleista suosituksia. Kovin vähän asiasta löytyy blogitekstejä 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä kieltämättä elämä maistuu mukavalta! :) Sisäkatto on roiskerapattu. Panelointi on kai varsin tavallista ja siihen verrattuna tämä on kalliimpi vaihtoehto. Mutta toisaalta halvempi kuin jos oli tasoittanut ja maalannut esimerkiksi. :) Pistetäänpä korvan taakse jos aiheesta vaikka kirjoittaisin.

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |