KESÄ MISSÄ OLET?

keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

 
Kesäinen olo? Omani on jossakin kadoksissa. Havahduin alkuviikolla todellisuuteen, että ensi viikolla vietetään Juhannusta ja kesän pitäisi on´lla puolessa välissä. Mutta eihän se ole vielä alkanutkaan! Osa kesäkukista on istuttamatta, ballerinoja en ole käyttänyt ulkona kertaakaan ja kesälle suunnitellut spontaanit viininmaistelut, iltauinnit, terassilla ruokailut, leikkipuisto- ja metsäretket kaikki toteuttamatta.

 
Huomenna toteutuu yksi kesän kivoista jutuista, nimittäin työpaikan kesäpäivä. Viime vuonna vierailimme Kylmäpihlajan majakalla ja huomenna menemme työkaverini uudelle talolle meren rannalle. Vaikka olemmekin tiivis työyksikkö, on jokainen meistä enemmän ja vähemmän tien päällä ja sen vuoksi yhteinen aika kortilla. Nämä tällaiset yhteiset ajanvietot ovat kultaakin kalliimpia.
 
Kesäiset säät antavat odotuttaa itseään viikonlopulle, joten ballerinat pysyvät vielä kaapissa. Nyt on korkea aika alkaa nauttia kesästä. Säästä viis!
 

2 kommenttia :

  1. Täällä odotellaan myös kesää. Kävimme fiilistelemässä kesäkelejä viikon lomareissulla Espanjassa ja karu totuus oli edessä taas reissun jälkeen. Juhannus tulee...oli kelit mitkä hyvänsä. Me suuntaamme ainakin mökille. Varoikis pakataan pipot ja hanskat mukaan, niin kuin viime juhannuksenakin :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, matkakuume nousee! Mikä ihana kesän aloitus, kun täällä ilmat on mitä on. :( Edistystä viime juhannuksesta jos asteita on enemmän kuin kahdeksan! :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |