LOHDUNKANTAJA

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Uusi Lastensairaala -hanke on saanut uuden korusarjan nimeltä Lohdunkantaja. Korut ja muoti eivät ole blogini olennainen sisältö, mutta tämä aihe on itselleni tavattoman tärkeä. Viime syksynä opiskelujen aikaan näin vilaukselta sen millaisissa olosuhteissa lapsia nyt hoidetaan ja kuka tahansa voi todeta, että tilat eivät vastaa nykypäivää. Työssäni olen tekemisissä kehitysvammaisten lasten kanssa. Lasten, jotka ansaitsevat parempaa.

 
Korut ovat Katja Snällin ja Piia Hoffstenin käsialaa ja tuotto ohjataan kokonaan Uuden Lastensairaalan hyväksi. Korusarjaan kuuluu rengas- ja laattariipus naiselle, rannekoru ja miehelle laattariipus sekä kalvosinnapit. Rodinoiduista koruista löytyy Uuden Lastensairaalan koordinaatit ja jokainen koru on yksilöity omalla numerollaan. Koruja jälleenmyy Timanttiset.


Uusi Lastensairaala -projekti on Suomessa ainutlaatuinen tai itse en ainakaan muista vastaavaa. On ollut hienoa huomata, miten ihmisillä on vilpitön ilo ja halu auttaa. Vielä ehdit sinäkin. Kuvat ovat lainattu Lohdunkantajien verkkosivuilta.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |