MUUTAMA KUVA KYLPYHUONEESTA

tiistai 16. kesäkuuta 2015 
Ajatuksena oli räväyttää teille koko totuus siloteltujen blogikuvien takaa sekä siinä samassa laajempia kuvia kylpyhuoneesta, mutta ei antanut luonto periksi. Kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna ovat vielä täysin keskeneräisiä. Huolella valittujen kuvakulmien myötä muutamia julkaisukelpoisia otoksia sain. Kuvissa näkyy kodinhoitohuoneen kaapit, suihkutila sekä tuo ihana suihkuseinän Pukkilan Digi Marble -laatta, joka nyt näkyy olevan poistuva tuotesarja.
 
Kodinhoitohuone saunatiloineen on mielestäni yksi niistä asioista, joissa arkkitehtimme todella onnistui ja osasi toteuttaa toiveemme. Kylpyhuoneesta on suoraan käynti lähes kokolasisen oven kautta terassille. Toisia tuo kauhistuttaa, toisia ihastuttaa. Itse kuulun jälkimmäiseen. Jonkinasteinen näkösuoja oven eteen varmasti hankitaan, mutta nyt nautin tuosta valosta, joka oven läpi tilaan tulee.
 
Stailaukseen päätyivät Lumenen kynsilakkapullot. Suurin osa kosmetiikkapurkeistani on hujan hajan. Kodin molemmat wc:t kun ovat myös vielä alkutekijöissä.
 

4 kommenttia :

 1. Tosi hieno tuo laatta kyllä! Meillekin tulee lasiovi kylppäristä terassille, mutta siihen tulee mattalasi. :) Haluttiin kuitenkin että toisi hiukan valoa sisään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mattalasi on varmasti hyvä. Itse halusin pitää maisemasta kiinni ja sen vuoksi kirkas, mutta jokin näppärä näkösuoja pitää keksiä.

   Poista
 2. Kaunis laatta :))! Olisi kiva nähdä laajempia kuvia !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä niitä tulee, ehkäpä uskallan niitä "vaiheessa" -kuviakin julkaista! :D

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |