NEW YORK PRINTIT SEINÄLLÄ

torstai 4. kesäkuuta 2015

Huhtikuulla ennätettiin ennätyskirjaan, kun tämän kodin seiniltä löytyi enemmän tauluja kuin vanhan omakotitalomme seiniltä ikinä. Jo talon pohjakuvia suunniteltaessa tiesin, että haluan sohvan yläpuolelle rennon taulukokoelman erilaisista printeistä ja/tai valokuvista. Tällä kertaa ei tauluhyllyjä, vaan rohkeasti taulut seinälle. Hulppea kuuden metrin kattokorkeus antaa ainakin tilaa!

 
Ennestään meiltä löytyi David Ehrenstråhlen My Guide To New York vuodelta 2013. Pitkän pohdinnan jälkeen tilasin Fotografiskalta toisen New York aiheisen julisteen. Tuossa yhdysvaltaisen Elliott Erwittin julisteessa on jotakin, mikä on viehättänyt ensivilkaisusta lähtien. Turhan kauan odotin tilaamista. Näitä seinälle päätyviä aarteita tulee pohdittua huolella ja joka suunnalta, sillä haen pitkäikäisiä kumppaneita.

 
My Guide To -taulun kehykset ovat teetetty varta vasten, mutta Fotografiskan julisteen kehykset ovat Ikeasta. Pidän kovasti noista Strömby -sarjan kehyksistä, ohuet mustat ja hyvin yksinkertaiset. Kaipailen seinälle ainakin kuvaa Pariisista ja Barcelonasta. New Yorkin ohella ne kuuluvat lempi kaupunkeihini.  Mapifulilta saisi kätevästi minkä tahansa kaupungin kartan ikuistettuna, ja tässä voisi olla yksi hyvä vaihtoehto.
 

4 kommenttia :

 1. Voi hyvinkin olla, että saman aiheen printtejä löytyy tulevaisuudessa minunkin kotoa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä upea juttu, että pääset sinne! :) Ja nuo printit sopisivat kyllä sinunkin kotiisi!

   Poista
 2. Nämä printit on kyllä tosi kauniita ja toisaalta myös ajattomia, käyvät monenlaiseen sisustukseen! Hienosti sopivat teille!

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |