About me

perjantai 6. heinäkuuta 2012

Tässä tulee lisää tietoa itsestäni.. Olen 29-vuotias ja perheeseen kuuluvat kaksi poikaa sekä aviomies. Pojista vanhempi on 2,5-vuotias ja nuorempi on 2,5 kuukautta. Ammatiltani olen fysioterapeutti, mutta nyt olen äitiyslomalla. Vanhempainvapaan jälkeen puhaltaakin uudet tuulet, sillä en palaa enää entiseen työhöni. Uusi työnantaja on hakusessa.


Meille valmistui omakotitalo tänä vuonna. Päästiin muuttamaan keväällä. Vielä on rakentaminen kesken, muun muassa autokatos ja piha ovat tekemättä. Sisälläkin riittää näperrystä. Ja nyt jo on uusi talo harkinnassa! :) Ei sillä, että tämä talo olisi jotenkin huono tai muuta, mutta mieheni työ on sellainen, että se mahdollistaa tämän "harrastuksen". Vielä on monta asiaa harkinnassa, ja ei ole varmaa ryhdytäänkö uuteen projektiin. Tontti on kuitenkin valmiina.

Kaikesta tästä ja vilkkaasta lapsiperhe-elämästä on luvassa asiaa jatkossa. Laittakaa myös ihmeessä palautetta kirjoittamisesta tai vaikka toivepostauksista. Bloggaaminen on uutta minulle, joten opeteltavaa riittää ja PALJON! Blogin ulkonäkökin saattaa muuttua useampaan kertaan. ;) Olkaahan kärsivällisiä.

Tämä sakki suuntaa viikonlopuksi Keski-Suomeen mökkimaisemiin. Palataan siis asiaan alkuviikolla. Toivottavasti saan kuvamateriaalikin taltioitua.

Nauttikaa näistä lämpimistä kesäilmoista!

-HEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |