Ähtärin eläinpuistossa!

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Viime lauantaina tehtiin siis päiväreissu mökiltä Ähtärin eläinpuistoon. Vietettiin laatuaikaa vanhimman poikamme kanssa, sillä nuorempi jäi sukulaisten hoiviin mökille. Ilmeisesti M oli itsekin hieman ihmeissään, koska autossa tuumasi, että "Jotakin puuttuu." :)

Eläinpuisto osoittautui mukavaksi paikaksi. Itse olen pikkutyttönä joskus siellä viimeksi käynyt, joten en tiennyt, mikä meitä odottaisi. Sää suosi, sillä kuumalla ilmalla eläimet hakeutuvat suojaan. Nyt ainoastaan muutama eläin jäi näkemättä. Puistolla on takana pitkä historia, sillä se on avattu vuonna 1973. Puiston vieressä sijaitsee leirintäalue.  Matkailualueella sijaitsevat myös Hotelli Mesikämmen sekä golfkenttä, luontopolku, uimaranta, merkittyjä vaellus- ja hiihtoreitteja ja veneiden koeajokeskus.

Puistossa on yli 60 eläinlajia, tässä muutama:


lumileopardi                                             metsäkauriin komeat sarvet pieni villisikaMax jaksoi hienosti kävellä puistolenkin. Kierrokselle sai mukaan myös kärryt, jolla  vetää perässä lapsia tai vaikka eväsreppua.  


hirvi


susi


ahma

Kaiken kruunasi kuitenkin puuhun kiipeävä karhu! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |