Perjantaita!

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Hiphei, miehellä alkoi tänään l o m a. Ei ollenkaan pöllömpi juttu. :)

Aamulla näin Maxin kummitätiä, joka odottaa vauvaa. Tuli ikävä raskausmahaa, vaikka viime raskaudesta onkin vasta muutama kuukausi aikaa. Silti tuo meidän vauva tuntuu jo sellaisen vastasyntyneen vierellä melkoiselta köriläältä. Vauva-aiheinen postaus tulossa lähiaikoina. :)

Meillä on huomenna talkoot, urakoidaan maalia jälleen lisää ulkokuoreen. Iltapäivällä käytiin hoitamassa ruokapuolta kuntoon ja virittäydyttiin tunnelmaan järjestelemällä pihaa. Illalla kävin poikien kanssa lenkillä, kun mieheni maalaili räystään aluslautoja.

Ensi viikolla suuntaammekin sitten muun muassa näihin maisemiin:


(Kuvat lainattu täältä ja täältä.)

Vinkkejä lasten kanssa liikkumisesta molemmissa kohteissa otetaan lämpimästi vastaan! ;)

Ihanaa viikonloppua!
Ja niin kommentoikaa rohkeasti. Teitä on jo enemmän kuin uskalsin ikinä toivoa. Olisi kiva tutustua teihin paremmin!

2 kommenttia :

  1. Moikka, kiva blogi täällä! Asuntomessuilla on lapsiparkki - me ei tosin hennottu jättää meidän 2-vuotiasta vielä sinne yksin, vaikka iän puolesta olisi onnistunutkin. Mutta jos teidän jälkikasvu on sopivan ikäistä, niin saattaa olla ihan kiva ratkaisu kaikille:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos!

    Lapsiparkista itsekin lueskelin, mutta meillä on myös tuo vanhempi 2-vuotias ja ajattelisin, että vielä turhan arka jäämään vieraaseen paikkaan. Pitkää pinnaa niin eiköhän sitä pärjää lasten kanssakin siellä. :)

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |