Makuuhuoneen valaisin

maanantai 16. heinäkuuta 2012


Kovin on sateinen taas tämä viikon aloitus. Syksy tekee tuloaan ja meillä uupuu kauhea määrä valaisimia! :(

Makuuhuoneeseen olen pohtinut muutamaakin erilaista vaihtoehtoa. Olin jo päätynyt tähän Eero Sairasen Aarikalle suunnittelemaan Tulppaani-valaisimeen. ...Kunnes sitten vastaan tuli netissä surffaillessa nämä Artecnican viehättävät valaisimet...
valkoinen garland

Tai sitten tämä Midsummer light


Midsummerin kohdalla mietityttää, että onko se liian tyttömäinen? Jos meillä olisi tytär, hommaisin välittömästi tuon valaisimen hänen huoneeseen. :) Pian pitää alkaa joka tapauksessa päätöksiä tekemään. Mitä mieltä te olette?

(Kuvat ovat lainattu täältä, täältä, täältä ja täältä.)2 kommenttia :

  1. Vanha postaus, mutta kommentoin kuitenkin kun vasta nyt löysin blogisi. Tuo Midsummer-valaisin näyttää kuvissa tosi hyvältä, mutta oletko koskaan nähnyt sitä livenä? Se on tosi pieni ja minusta jotenkin "halvan" oloinen: epämääräinen paperikasa vain. En siis ikinä ostaisi sitä. Tuo Tulppaani puolestaan näyttä oikein hyvältä! Täytyy pitää silmät auki jos se olisi esillä jossain!

    VastaaPoista
  2. Kyllä yhdessä paikallisessa sisustusliikkeessä sellaisen näin roikkumassa, mutta en kyllä jäänyt sitä sillä silmällä katsomaan, että miltä se voisi näyttää meidän makkarissa. Mutta totta, nopeasti vilkaistuna, tulee helposti juurikin epämääräinen paperikasa mieleen! :)
    Voipi hyvinkin olla, että tuo Tulppaani meille päätyy, mieheni ainakin oli sitä mieltä!

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |