Lomaterveiset ja sisustuskuvahaaste

perjantai 27. heinäkuuta 2012


Reissussa rähjäännytty sopivasti, mutta kivaa oli! :) Suuntasimme keskiviikkona Puuhamaahan, eilinen päivä vierähti Sappeen Bike Parkissa ja tänään ajoimme asuntomessujen kautta kotiin. Näistä kaikista lisää myöhemmin. Sain juuri koneellisen pyykkiä pestyksi ja nyt iltapalan pariin. Pojat nukahtivat jo. Ihanaa päästä omaan sänkyyn nukkumaan, vaikka kyllä se uni Sappeen mökissäkin maistui.

Ehdin pyöritellä matkan aikana blogin aiheitakin ja mietin, miten saisin tämän kotimme sisustuksen esitellyksi. Niinpä mieleen putkahtikin kevään aikana eri blogeissa kiertänyt IMAGE:n sisustuskuvahaaste. Välttämättä aivan tuossa tahdissa en pysy, sillä paljon muutakin aihetta pyörii mielessä, mutta jossakin järjestyksessä kuitenkin. :)
Uutta on tiedossa myös tontti- ja talonrakennusrintamalla. Hieman itseäkin kauhistuttaa, mutta kerran täällä eletään, joten miksipä ei. Mutta siitäkin lisää myöhemmin!

Huomiseksi on luvattu sen verran lämpöistä ilmaa, että me suuntaamme rannalle. Aurinkoista viikonloppua ruutujen sillekin puolelle! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |