Eteiseen valaisimet - Kaksi Muuton E27 kiertoon

maanantai 23. heinäkuuta 2012


Olin jo rakennusvaiheessa ostanut meille eteiseen nämä Muuton E27 lamput valkoisina.
Kahden lampun valoteho jäi silti liian pieneksi ko. tilaan, joten siihen(kin) on mietittävä jotakin muuta. Täällä olisikin kaksi Muutoa tarjolla, jos jotakuta kiinnostaa. :)
Nyt mielessä on pyörinyt tällainen Massiven kahden spotin valaisin.


Näitä tulisi siis kaksi kappaletta. Pitänee vielä katsastaa nettikauppoja, mutta todennäköisesti näihin päädytään.
Valaistuksen päättäminen on ollut meidän kohdalla yksi vaikeimmista asioista. Kehotankin kaikkia rakentajia etukäteen miettimään millaiset valaisimet tilaan sopivat ja mitkä ne kyseiset valaisimet olisivat - tai ainakin meillä se olisi toiminut paremmin.4 kommenttia :

 1. Kiitos kun vinkkasit blogistasi! <3

  Jään innolla seuraamaan juttujasi!

  Ihanaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Miia! :)

  Kovin valkoisella linjalla meilläkin mennään. <3

  Samoin ihanaa alkanutta viikkoa myös sinne!

  VastaaPoista
 3. Pohdin parhaillaan kotimme valaistusta, ja eteinen on yksi pohdinnan paikoista. Sain juuri päähäni, että Muuton E27 saattaisivat sopia sinne, mutta luettuani tämän juttusi voi olla, että minäkin päädyn sittenkin spottivalaisimeen. Eteinen nimittäin tarvitsee valoa, ja vaikka E27 ovatkin kivan näköisiä, ovat ne turha ostos, jos eteinen jää hämäräksi.

  Tuosta viimeisestä huomiostasi olen täysin samaa mieltä - valaistus on ollut kotimme isoimpia murheenkryynejä, ja moni päätöksistä olisi ollut järkevä tehdä remontointivaiheessa. Esim. olohuoneeseen olisi voinut miettiä lamppujen paikat ja tehdä sähkövedot valmiiksi - nyt on paikka vain yhdelle lampulle, joten sen täytyy olla järkevä ja hyvä valonlähde, ei mikään kaunis designvalaisin. Makuuhuoneeseen haluaisin kaksi Jielden seinävalaisinta, mutta niillekin olisi pitänyt tehdä sähkövedot etukäteen. Näin jälkikäteen en jaksane urakkaan ryhtyä, sillä se vaatisi sähkövetojen lisäksi vaatekaapin purkamista ja seinän maalaamista.

  Seuraavassa kodissa (joka ei vielä ole edes harkinnassa, ainoastaan unelmissa) valaistussuunnittelu tulee olemaan ihan eri painoarvossa! Silloni toivottavasti olen paljon fiksumpi, kuin nykyiseen kotiin muuttaessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tilda! :) Voi, ihan varmasti olet fiksumpi. Juuri pääsin puhumasta mieheni kanssa, että mitäpä jos suunnitellaan valaistus uuteen taloomme heti kun kuvat saadaan ja itse asiassa jo ennen kuin ne lyödään lukkoon. Silloin pystyy jo ennalta miettiä, mikä valaisin/valaistus toimisi ja missä kohdin.

   Meillä olohuone on myös "epäonnistunut" valaistuksen osalta tai ainakin muutaman ylimääräisen reiän katosta olisi voinut jättää pois. Kaikkea ei vain tule ajatelleeksi ja varsinkin jo yhtään on hätä tehdä päätöksiä.

   Omasta mielestäni tosiaan Muuto jäi tehoiltaan liian pieneksi ja kyllä suretti, koska itsekin pidin niistä valaisimista. Nuo Massivet meille lopulta päätyivät ja niistä olen tykännyt hurjasti! :) Mukavaa loppuviikkoa ja tsemppiä päätöksentekoon!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |