Sisustuskuvahaaste kylpyhuone

maanantai 30. heinäkuuta 2012

Tässä olisi kuvia kylpyhuoneestamme ja nappasin muutaman kuvan myös saunasta. Valkoiset seinälaatat ja harmaat lattialaatat ovat Pukkilan valikoimasta. Suihkujen takana oleva mosaiikki on Laattasatamasta. Mosaiikkilaatassa on käytetty luonnonkiveä ja mustaa sekä harmaata lasia. Mosaiikin saumausaineen joukossa on glitteriä, joka tuo kivasti elävyyttä pintaan sekä tietysti sitä kaivattua arjen luksusta. :) Suihkut ovat Moran ja seinäwc Idon. Shampookorit ovat Smedbon.


Sauna on mieheni käsialaa. Seinät ja katto ovat tervaleppää ja lauteet lämpökäsiteltyä haapaa. Olisin halunnut vaaleat lauteet (haapaa), mutta todettiin, että käytännössä tämä ratkaisu on parempi. Valaistus on toteutettu ledein.  Kylpyhuoneen ja saunan välissä on tumman harmaa lasiseinä, joka on hankittu paikallisesta lasiliikkeestä. Itse tykkään tuosta hurjasti ja sellainen tulee varmasti myös meidän uuteen taloon. Pyyhekoukut ovat Smedbolta.


Harkittiin kauan tuota kiuasta ja pitkään listalla keikkui Tulikiven valkoinen Sumu kiuas, mutta päädyttiin lopulta kuitenkin  Harvian pylväskiukaaseen. Aina valmis -kiuas oli myös mietinnässä, mutta ainakin toistaiseksi me ei saunota niin usein, että se kannattaisi.


Aivan nuo saunan valot eivät ole sellaiset kuin kuvassa tai etenkin tuo kiukaan valo ei ole noin sinertävä. Kuvanmuokkaus vähän vääristää. Kylpyhuoneen ja saunan materiaalivalintoihin olen kyllä kaikin puolin tyytyväinen, vaikka joitain muutoksia sitä varmasti tulee tekemään uuteen kotiin. Korkeakiiltovalkoinen laatta seiniin voisi olla yksi vaihtoehto ja valaistuksen suhteen pitää olla tarkempi. Kylpyhuoneessa on kaksi neliön mallista led-yleisvalaisinta sekä katossa kehänä kulkee pieniä yksittäisiä ledejä. Yleisvalaisinten ja yksittäisten ledien värisävy on eri ja tämä vähän tällaistä perfektionistia häiritsee. :)

5 kommenttia :

 1. Kivalta näyttää! Meidän uuden kodin kylppäristä on suunniteltu pitkälti samanlaista. Sinne olisi tulossa näillä näkymin 30*60 kiiltävää valkoista seinälaattaa ja 10*10 mattamustaa lattialaattaa. Tuollainen mosaiikkitausta suihkulle olisi kiva, mutta meille on tulossa musta suihku, siis sekoittaja ja itse suihkuosa -ne eivät pääsisi erottumaan mustasta taustasta. Saapi nähdä, muuttuuko kaikki suunnitelmat vielä ennen kuin päästään kylppäriä laittamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mistä löysitte mustan suihkun? :) Aika hieno tulee varmasti. Se tuo jo itsessään ryhtiä valkoisen rinnalle.

   Poista
  2. K-raudasta. Se ei siis ole kokonaan musta, vaan musta-krominen.

   Poista
 2. Ihana kylpyhuone :) Mistä nuo shampoo hyllyt on ja miten ne on kiinnitetty? Imukupeilla/ruuveilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Shampoohyllyt on K-Raudasta ja ihan ruuveilla kiinnitetty. Tässä linkki: http://www.smedbo.fi/products/sideline/dk1002.aspx

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |