ALEHANKINTOJA

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kesän alennusmyynneistä tein tänä vuonna ihan oikeasti hyvin löytöjä. Muutama normaalihintainen juttu joukkoon mahtui, mutta ei suinkaan kaikki niin kuin minulle yleensä on tyypillistä. Tein ensimmäiset ostokseni jo ennen juhannusta Stockmannilta ja aikaisemmin mainitsemastani Alexandalexa -nimisestä nettikaupasta. Postipaketissa saapui Stockmannilta Sisulle uudet kumisaappaat ja tuoksukynttilä.
 
 
Juhannuksen jälkeen käytin yhden kesälomapäiväni Turussa, keskustan kauppoja kierrellen. Pohdin vielä aamulla, että lähdenkö matkaan ollenkaan. Onneksi lähdin. Sain pojille edullisesti trikoopaitoja, jotka meillä ovat osoittautuneet parhaiksi arkivaatteiksi. Stockmannilta ostin lisäksi itselleni tuon alimman kuvan valkoisen paidan (tämä oli niitä normaalihintaisia ostoksia).
 
 
Itselleni parhaimmat löydät tein Zarasta. Musta, kauniisti laskeutuva mekko on ajaton, menee useana vuodenaikana ja on ennen kaikkea kiitollinen vyötärön leikkauksen osalta. Tunsin itseni myös pitkästä aikaa hyvin naiselliseksi, kun tepastelin se päällä pukukopin käytävää. :) Toinen löytöni Zarasta on alimman kuvan musta paita.
 

Tyytyväinen nainen ajeli siis kotiin tuona päivänä. Talven alennusmyyntien koittaessa muistan suunnata heti ensimmäisenä mahdollisena päivänä Stockmannin lastenvaateosastolle. :)

Mitäpä teidän sunnuntaihin? Teittekö aleostoksia? Kivaa iltaa!
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |