TAULU

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Lauantaita! Uuden talomme pohjaratkaisu aiheuttaa pientä kädenvääntöä. Vaatimuksena on, että talon julkisivu on kahden kerroksen korkuinen. Itse haluaisin rakentaa yksikerroksisen talon, jossa on alaslasketut katot kahden kerroksen osalta. Mies haluaisi rakentaa kahden kerroksen puolelle parven. Arkkitehtimme rakentaisi talon, jossa olisi yläkertavaraus, mutta asuisimme yhdessä tasossa. Lisäksi oman lusikkansa soppaan asettaa kaupungin rakennusvalvonta, joka ei tunnu osaavan päättää kantaansa, saako toisen kerroksen osuus olla vähemmän kuin 50% (joka on 2-kerroksisen talon vaatimus). Tämä asia pitäisi kuitenkin ratketa elokuun alussa.
Jotakin etua toista taloa suunniteltaessa sentään on. Koen, että osaan ottaa paremmin huomioon sisustussuunnittelun jo tässä vaiheessa kuin ensimmäistä taloa suunniteltaessa. Yllä oleva moottoripyörätaulu lukeutuu näihin asioihin. Itseäni ei kovasti surettaisi vaikka taulu mystisesti muutossa katoaisi, mutta tiedän, että miestäni se harmittaisi. :) Tälle taululle oli todella vaikeaa löytää paikka ja vaikka se tulee olemaan yhtä vaikeaa uudessa talossa, voi jo nyt miettiä, mihin sen sijoittaisi ja siten valinnoillaan pohtia hyvää ratkaisua.

Mies on ostanut taulun Tampereelta aikaa ennen minua. Hän on innokas moottoripyöräfani ja meillä olisi varmasti tälläkin hetkellä pyörä ellei lapsia olisi. Lasten kanssa moottoripyöräily on turhan hankala yhdistelmä. Kunhan pojat hiukan kasvavat voi sitä pyörää alkaa tosissaan taas miettiä.
Aurinkoista päivänjatkoa!

2 kommenttia :

  1. Hei. Muistatko mikä niminen/merkkinen teidän lattia on? Pitäisi itse valita lattia ihan pian uuteen kotiin ja alkaa olla jo aika epätoivoinen olo!! :/ tämä näyttää kyllä kivalle. Lisäksi kiinnostaisi vielä maalinsävy, jota oli jossain makuuhuoneessa? (Beige/harmaa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Maali on Tikkurilan V481 Shantung. Ja lattia on Tarketin laminaatti Woodstock 832 Suede Sherwood Oak. Tykkään itsekin tuosta lattiasta. Ei ollut pahan hintainen (15€/neliö) ja pölyt ei juuri näy. Kestäväkin ollut, näin reilun vuoden kokemuksella. Tsemppiä päätöksentekoon! Se ei ole helppoa, mutta palkitsee onneksi lopulta. :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |