LAUKKUKOKOELMAN UUSI SUOSIKKI

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Heinäkuun alun aleostosten paras löytö on jäänyt vielä kokonaan esittelemättä. Tai no tämä oli toinen niistä tuotteista, jotka kiikutin kassalle normaalihintaisina. Kyseessä on Stockmannilta löytämäni Chianni Chiarinin laukku. Olen pitkään, hyvin pitkään etsinyt mustaa tote -mallista laukkua hopein yksityiskohdin ja jota voisi tarpeen mukaan kantaa myös crossbody -tyyppisesti tai olalla. En ole krumeluurin ystävä, vaan perustan enemmän hyvin simppeleistä malleista, mitä laukkuihin tulee.
 
 
Ajatuksissa ei ollut ostaa laukkua, mutta kun sellainen asteli vastaan, en kerta kaikkiaan voinut jättää ostamatta. Lasten kanssa liikkuessa arvostan sitä, että laukku muuntuu kannettavaksi monella tapaa. Arvostan myös sitä, että laukku on aitoa nahkaa ja että sen uumeniin saa mahdutettua esimerkiksi nokkamukin, vaipan, lompakon, kännykän ja huulikiillon.
 

Laukut ovat pyörineet viime aikoina muutoinkin ajatuksissa, sillä ensi viikolla mahdollistuisi erään toisen laukkuhaaveen toteutuminen, erään kesälomareissun myötä. Nyt soudan ja huopaan ostoaikeiden kanssa. Onneksi on vielä aikaa miettiä.
 
Tämä viikko on melkoisen touhukas ja ihanaa, kun mukaan mahtuu muutakin kuin talonrakennusta. :)
 
Touhukasta viikkoa myös sinne!
 

6 kommenttia :

 1. Tosi hieno laukku - minäkin arvostan sen kaunista yksinkertaisuutta!

  VastaaPoista
 2. kaunis laukku!! sopii moneen asuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, erittäin monikäyttöinen ja tilava! :)

   Poista
 3. Tuohan on upea, muistuttaa hieman yhtä Prada-suosikkiani. Tuo voisi olla mukava budjettivaihtoehto, olettaen että hintaa oli alle 1200 euroa kuten Pradan vastaavalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! :) Itse himoitsen Vuittonin Almaa olkahihnallisena ja jep, tämä oli todellakin budjettivaihtoehto! :D

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |