VIIKONLOPPU

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Ihanaa, viikonloppu! Viikko sujui niin vauhdilla etten edes tänne ehtinyt, vaikka kovasti oli ajatuksissa. Alkuviikosta tapasimme arkkitehtimme ja tuntuu, että nyt lyödään urakalla kapuloita rattaisiin uuden talon suhteen. Tai itsestä tuntuu siltä. Jos olisi valmis rakentamaan rehdin 2-kerroksisen talon, ei ongelmia olisi. Mutta mutta - kun se ei ole sitä.
Tähän viikkoon on myös mahtunut ihanien ystävien treffailua. Ystävien kanssa puuhaaminen jää paitsioon arjen tiimellyksessä. Loppukesän suhteen pitäisi olla valoa tunnelin päässä tässä asiassa. Voiko muuten puhua jo loppukesästä? :) Äitiäni on aina pilkattu siitä, että etenkin nuorempana hän alkoi jo juhannuksen jälkeen puhua siitä, miten syksy pian koittaa. Hälyttävästi alan tunnistaa itsessäni samoja merkkejä. Tulevaisuus tuntuu kovin avoimelta työ-, opiskelu- ja talo-projektin osalta, joten ne kai alkavat vaikuttaa mieleen, vaikka niin ei haluaisi olevan.
Kauppareissulla nappasin mukaani Asuntomessut-raamatun. ;) Haluaisin nostaa jalat pöydälle ja ottaa toiseen käteen punaviinilasillisen ja toiseen tuo Dekon uusin numero. Täytyy kuitenkin malttaa odottaa iltaan.
Vielä on edessä varastohommia ja grillausta ainakin. Ei nekään huonoja juttuja ole, kun muistaa elää hetkessä!
Hyvää viikonloppua murut!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |