LOMA

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Me ollaan tämä viikko oltu lomalla. Viikko jääkin ainokaiseksi minulle ja miehelleni, joten tästä on nautittu täysin siemauksin. Viime viikonloppuna käytiin kahdestaan Karjurockissa tuulettumassa ystäväpariskunnan kanssa. Maanantaina kävimme asuntomessuilla. Sielläkin olimme kaksin. Melkoista luksusta tehdä kaksi lapsivapaata -reissua niin lyhyellä aikavälillä. :)
 
Keskiviikkona suuntasimme koko perhe Korkeasaareen ja yövyimme Cumulus Hakaniemessä. Torstaina poikkesimme vielä Linnanmäelle ennen kotimatkaa. Tänään onkin sitten vain oltu ja ihanaa, että vihdoin ehdin myös koneelle. Illalla on tarkoitus osallistua Mustan pitsin yöhön täällä Raumalla.
 
 
Loma starttasi minulla kynsienlakkauksella. Jokavuotinen traditio. Varpaiden kynsissä käytän läpi kesän lakkaa, mutta sormien kynsiä olen laiska lakkaamaan - juhlat ovat poikkeus. Tämä johtuu suurilta osin työstäni. Nyt päätin repäistä! En ainoastaan lakannut sormiani, vaan lakkasin ne jopa kirkkaan värisellä lakalla. :)  


Sormista en kuvaa napannut, oli se sellaista taiturointia. Tykkään noista Lumenen lakoista, kun liikutaan mukavuusalueen ulkopuolella. Ovat sopivan pieniä, joten lakka tulee varmasti käytettyä pois ennen kuivahtamistaan. Lisäksi hinta-laatusuhde on kohdillaan. Jalkapöydät ovat saaneet vähemmän söpöt rusketusrajat flip flopeista.
 
Mutta mitenkäs teidän viikkonne? Sää on ainakin viime päivinä hellinyt. Toivottavasti nämä auringonsäteet lämmittäisivät vielä pitkälle elokuuta.
 
Palataan pian!

2 kommenttia :

  1. Tuo kivihyllyistä tehty seinä mustavalkokuville oli kyllä messujen kauneinta antia, yksityiskohtien osalta. Periaatteessa ei mitään uutta ja ihmeellistä, mutta tosi kiva idea silti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Yksinkertainen, mutta näyttävä. Tykkään! :)

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |