MAKUUHUONEEN MATTO

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Toinen poikamme muutti toukokuulla omaan huoneeseensa nukkumaan ja kuopuksen sänky siirtyi meidän sängyn jalkopäästä seinän viereen. Olen tuossa nyt kuukauden päivät tuijotellut tuota vanhaa puuvillaista mattoa ja mielestäni huone kaipaa sen osalta päivistystä.
Uutta mattoa on mukava alkaa harkita, kun ei tarvitse enää pelätä yöllisiä maitopukluja tai vuolaita kuolalammikoita. Uuden talon osalta koko makuuhuoneemme saa hieman erityyppisen ulkoasun, mutta samoja elementtejä tahdon säilyttää. Yöpöydät ja lamput siirtyvät mukanamme. Sänky todennäköisesti tulee jossakin kohdin vaihtumaan. Haaveilen edelleen Tempurin Sensation-patjasta. Verhoihin kaipaan syvyyttä ja kuohkeutta. Mutta nuo ohuet, kauniisti laskeutuvat Kodin Ykkösestä ostetut verhot kuljetan mukanani. Pidän niistä ja joskus saatan kaivata vaihtelua.


Mutta kysymys kuuluu, millainen matto? Ajatuksissa on tuollainen 80x200cm -kokoluokkaa oleva matto. Sängynvierusmattoja en koe omakseni. Ohut nukka, pitkän sijaan. Onko teillä antaa suosituksia? Toiveena on, että matto ulkonäkönsä puolesta sopisi hieman New Yorkilaiseen tyyliin myös. Sellaista havittelen osaksi uutta kotia, ja mattoa en ajatellut uudestaan siinä kohdassa vaihtaa.

Hyvää alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |