JOULUPUKILTA

sunnuntai 29. joulukuuta 2013Tänä vuonna joulupukin paketeista paljastui jo kauan toivelistoilla keikkuneita asioita. Kuvissa vilahtaa kaksi lahjaani, Iittalan kirkkaan värinen vitriini sekä siro rannekoru, joka osoittautui Efva Attlingin Twosome -koruksi. Mielessäni asettelen niitä jo uuteen kotiimme, arvon edellyttämille paikoille, mutta toistaiseksi ihailen niitä vaatehuoneemme tasolla. :)
 
Huomenna se sitten koittaa, pikainen pyrähdys arkeen, sillä tiistaina ja keskiviikkona jatketaan taas loman merkeissä. Joulukoristeita olen hiljalleen viikkosiivouksen yhteydessä riisunut pois, mutta muutamat talviset koristeet saavat olla paikoillaan. Vielä viikko sitten sitä asetteli joulua kotiin ja kaipasi ympärilleen runsautta, mutta nyt pelkistetymmät tasot tuottavat suurta iloa silmälle. Niin se mieli muuttuu! :)
 
// my Christmas presents   

2 kommenttia :

  1. Sopiipa kello ja korut kauniisti Vitriiniin. Annoin veljentyttärelle rippilahjaksi vaaleanpunaisen Vitriinin, mutta itsellä sitä ei vielä ole, jospa joskus :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Nuo ovat ajaton ja kiva lahja antaa toiselle. Pitää muistaa tämä itsekin kun seuraavan kerran lahjaostoksilla on. :)

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |