TAKAN PÄÄLLÄ

perjantai 20. joulukuuta 2013

Touhukkaat arkipäivät kääntyvät viimein viikonloppuun. Tätä on odotettu. Meillä vietettiin keskiviikkona työporukan puurojuhlaa ja sen vuoksi alkuviikko vierähti siivillä. Kuulette siitä vielä. Eilinen ja tämä ilta on yritetty viimeistellä joulusiivousta, joskin hieman huonolla menestyksellä. Kaiken keskellä olen havahtunut huomaamaan, että syön päivässä aivan liian vähän. Kalorimäärät jäävät kauas jo perusaineenvaihdunnasta. Liikuntaa haluaisin lisätä, mutta ensin on tehtävä syömiselle jotakin. Lisäksi tässä on viritelty henkilökohtaisia tavoitteita ensi vuodelle ja siinä sivussa pohdittu myös hieman perhe-elämää. Taitaa mennä hiukan liian lujaa. Myönnän.

Sitä paremmalla syyllä voinkin todeta, että nyt alkoi loma. Osaisiko siitä nauttia enemmän, kun sen sanoo ääneen? No lomamoodi on löydettävä ja hypättävä pois kaasupolkimelta. Uskon sen onnistuvan vaivatta, kun saan yhdet kunnon yöunet alle. Mutta itse asiaan. Viimeiset hetket alkavat olla joulukoristeiden osalta käsillä ja nappasin viime viikonloppuna muutaman kuvan meidän takan reunuksesta.
 
Puiselle tarjottimelle kokosin tällä hetkellä eniten silmää miellyttävät joulupallot ja viereen asettelin poikienkin huoneissa vilahtaneita paperikuusia. Paperikuuset myytiin kuuden kappaleen paketissa ja omani ovat Hannasista. Toivottavasti löydän samoja kuusia joskus lisää. Ovat mielestäni kauniita ja voivat olla esillä koko talven.
 
Hei loppuun vinkkaus Instasta - nyt minutkin löytää sieltä hannashome nimimerkillä. Yritän päivitellä sinne niitä pieniä arjen suloisia hetkiä, jotka eivät blogiin asti päädy. Oikein ihanaa viikonloppua!

// fireplace

6 kommenttia :

 1. Ihanat noi paperikuuset takan päällä.
  Mukavaa joulua

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös. Ihanaa joulun aikaa myös sinulle. <3

   Poista
 2. Kuuset on kyllä kauniit. Toivottavasti joulu- ja lomamoodi löytyy pian :) Itseä ja omaa oloa kannattaa kuunnella ja tehdä elämästä mahdollisuuksien mukaan sellainen, että olo on hyvä. Itse tein tässä loppuvuodesta erään suuren päätöksen ja muutoksen, jolla paransin omaa oloa, enkä ole hetkeäkään katunut.
  Oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on jo huomattavasti rauhallisempi päivä, joten eiköhän se tästä. :) Mutta tosi on, omaa oloa kannattaa ja pitää kuunnella. Hyvää joulua myös sinulle <3

   Poista
 3. Tosi kiva toi takka!!! Oon aina ajatellut et haluan valkoisen kiiltäväpintaisen takan, mut nyt tuli kova kakkonen ellei jopa tuleva ykkönen ;) i like !!! Onko tuo helppo pitää puhtaana ja minkätuntuista materiaalia päällinen on? sileää, röpelöistä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Takan pinta on laattaa, Pukkilan valikoimasta (takka on hankittu Takkacenteristä). On siis tasainen pinnaltaan ja sen vuoksi hyvin helppohoitoinen. :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |