WASHI KORISTEET

maanantai 9. joulukuuta 2013
Pinterestin innoittamana käytin poikien huoneiden talviseen sisustukseen myös washi -teippiä. Todella yksinkertainen konsti luoda seinälle taidetta. Eikä se kovin vaikeaakaan ollut, vaikka tuota kuusiteippausta aseteltiinkin suoraan vatupassilla avulla, mieheni toiveesta. Ja ne sanovat, että minä olen tarkka. :)
 
Pidennetty viikonloppu oli täällä erityisen ihana. Jätin osaltani pikkujoulut mieheni ystävien kanssa väliin ja käytin ajan huolehtimalla itsestäni. Toki myös siivosin kotia, paketoin lahjoja ja kirjoitin joulukortteja, mutta nekin ovat itselleni mieluisia juttuja. Tästä on erityisen hyvä siis potkaista uusi viikko käyntiin. Onko siellä levännyt olo?

// some washi art
 

4 kommenttia :

 1. Hauska idea :) Mullakin teippiä laatikossa - joten täytyy kokeilla lastenhuoneisiin jotain joulu aiheista teippausta.
  Mukavaa joulun odotusta

  VastaaPoista
 2. Tyylikkäät ja SUORAT teippaukset! ;-) Katsoin heti tuota kuusiteippausta, että siinä on saanut olla tarkka silmä teipatessa. Kyllä vatupassi onkin ollut tarpeen, ettei tullut vinoa kuusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo mulle ois kelvannut vähän sinnepäin tehtynä, mutta miehelle ei. Vinot viivat vedettiin alinta lukuun ottamatta silmämääräisesti. Muut sitten vatupassilla. Mukavaa tiistaita! :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |