KORTIT POSTIIN

maanantai 2. joulukuuta 2013


Kerroinkin aikaisemmin teille itselleni uudesta virtuaalisesta joulukorttipuodista nimeltä tinyprints. Päädyin lopulta tilamaan kortit sieltä, ja koska satuin olemaan kerrankin oikeaan aikaan liikkellä, sain kortit 20 prosentin alennuksella ja vielä lähetyskuluitta. Kuoret kuuluivat myös hintaan.
 
Toimitus oli suhteellisen nopea. Olisi itse asiassa ollut nopeampi jos olisin hyväksynyt luonnokseni ajoissa. Sen sijaan sain eräs sunnuntai-ilta marraskuun alussa puhelun heiltä, jossa pyysivät hyväksymään sähköpostiin lähetetyn esikatselu -kortin. Hups! Sen jälkeen kortit saapuivatkin pikapikaa FedExin kautta postilaatikkoomme. FedEx myös tullasi kortit puolestani. Enää tarvitsee kuoret kirjoittaa ja kortit ovat valmiit postiin.
 
Onko siellä kortit hyvällä mallilla?

// Christmas cards from tinyprints

8 kommenttia :

 1. Kortit odottaa tekstejä ja lähetystä :)) hihih! Josko tänään jaksaisi kirjoittaa....

  VastaaPoista
 2. Kauniin näköinen kortti teillä :) Täälläkin on kortit kuorissa ja merkit liimattu, odottavat siis vain vientiä postiin. Yleensä olen askarrellut kortit ihan kokonaan itse sormet liimassa ja milloin missäkin kimalteessa, mutta tänä vuonna ei inspiraatio syttynyt ei sitten ollenkaan. Päädyinkin sitten Ifolorin puoleen eli sinä yhtenä aurinkoisena ja lumisena sunnuntaiaamuna kyykin takapihalla pyjamahousuissa ja Reinot jalassa kameran kanssa ja sain kuin sainkin napattua kuvan, josta teetin kortit. Ja kivat niistä tulikin, vaikka itse sanonkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet varmasti ollut näky ulkona Reinoinesi. :) Mutta tuollaisista hetkistä ne hauskimmat muistot mieleen jää. Minäkin päädyin valmiskortteihin samoista syistä. Turha niitä väkisin on alkaa tehdä.

   Poista
 3. Oi, ihana kortti! <3 Olen käynyt joskus ihastelemassa Tinyprintsin sivuilla upeita kortteja, mutta kokemusta ei ole tilaamisesta. Kiitos vinkeistä, ehkäpä tilaan tuolta itsekin, kun kerran palvelu oli noin ensiluokkaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä voin ihan lämpimästi suositella tilaamista. Tästä saattaa hyvää vauhtia tulla perinne. :)

   Poista
 4. Kivan näköinen kortti!
  Täällä kortit valmiina odottaa kirjoittamista. Jospa mä tässä joku päivä ;)

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |