MAKUUHUONEESSA NYT

maanantai 16. joulukuuta 2013

Uusi viikko jälleen! Kylläpä maistui unet omassa sängyssä viikonloppuna hyvältä. Lähdettiin perjantaina aamulla miniristeilylle poikien kanssa. Edellisenä yönä Etelä-Suomea riepotteli myrsky, mutta tuuli laantui sopivasti laivan lähtöön. Myrsky-yönä nukuin huonosti, peläten tuulen aiheuttamia vahinkoja ja laivalla taas ahtauduimme koko perhe samaan parisänkyyn. Risteilyltä jatkoimme vielä Raisioon joululahjaostoksille, joten melkoisen väsynyttä sakkia olimme illalla.
 
Makuuhuoneen talvinen ilme syntyi vain muutamia vaihdoksia tekemällä. Astetta lämpimämpi Gripsholmin torkkupeitto, joka on joululahja työnantajaltani viime vuodelta sekä H&M:n pellavalakanat. Valkoiset tyynyliinat ovat Villa Stockmann -sarjaa ja harmaat nekin H&M:lta. Läckberg -innostukseni on edennyt seitsemänteen kirjaan. Pientä kisaväsymystä oli havaittavissa edellisen kirjan kohdalla, mutta Majakanvartija on taas vienyt mukaansa.  
 
Zarasta ostettu luumun värinen paita ei tykännyt 40 asteisesta pesusta ja kutistui. Hilkulla on, onko paita vielä pidettävä ja se on hyvän tovin roikkunut henkarissa esillä odottaen lopullista päätöstä. Harmi, koska todella pidän tuosta paidasta. Tekonahkaiset yksityiskohdat ovat pieni askel pois mukavuusalueelta, mutta tuovat kivasti särmää.
 
// in the bedroom
 

6 kommenttia :

 1. Meillä on aivan samannäköinen torkkupeite olohuoneessa, mutta merkkiä en muista onko sama. Aivan ihanan pehmoinen siihen käpertyä. Kauniilta näyttää makuuhuoneessanne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloin miettiä jälkeenpäin, että olisiko merkki sittenkin ollut Svanefors? Joka tapauksessa peitto on ihana! :)

   Poista
 2. Tuo tapetti on aivan mielettömän ihana <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään. Joskin saa nähdä mihin päädytään sitten toisessa talossa. :)

   Poista
 3. Minä löysin vasta blogiisi ja lukijaksi jäin :)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa! Käyn tasaiseen tahtiin katsomassa sun kuulumiset. Hyvää joulun odotusta! :)

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |