PORO, TÄHTI JA HARMAA PEITTO

keskiviikko 4. joulukuuta 2013
Nuoremman pojan huone on saanut talvisemmat tekstiilit ylleen. Toistaiseksi vielä Stokken pinnasängyssä nukkuva poika sai unia vauhdittamaan Hobbyhallin poro -tyynyn. Gantin tähtityyny on vanhoja peruja. Varsinaista päiväpeittoa sängyssä ei ole, mutta tykkään, että jokin suoja pussikalakanoille kuitenkin on. Tätä virkaa toimittaa Ikean fleecehuopa. String -hyllyn kokoonpano on muuttunut näistä parin viikon takaisista kuvista jo astetta jouluisemmiksi.
 
Arki-illat kuluvat jälleen siivillä. Tälle viikolle osuu peräkkäisille päiville poikien päiväkodin joulujuhlat, joten kiirettä pitää. Onneksi kuitenkin sellaista mukavaa kiirettä. :) Yritän ehtiä itsenäisyyspäiväksi viikkosiivouksenkin, että voi keskittyä sitten rauhassa herkutteluun ja yhdessäoloon. Meillä on ollut tapana leipoa piparit itsenäisyyspäivänä. Tänä vuonna niihin karkeloihin osallistuukin kaksi ehtiväistä käsiparia, viime vuonna kun nuorempi oli hiukan liian pieni osallistuakseen.
 

2 kommenttia :

  1. Tuo pinnison niin kaunis. Mä just sanoin kaverille, että kyllä tää aika vaan menee niin nopeasti! Vilisee vaan silmissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mustakin! :) Ja tuo on niin totta. Ei sitä oikein edes tajua. Arjessa täytyisi osata arvostaa niitä huonojakin hetkiä lasten kanssa. Pian murehditaan sitä, kun niitä ei enää näy kotona.

      Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |