GRAN CANARIAN AKTIVITEETIT
Viikon mittaiselle reissulle Gran Canaria tarjosi mukavasti nähtävää. Paljon toki jäi vielä näkemättä ja kokemattakin. Ensimmäisenä pilvisenä päivänä teimme Tjäreborgin järjestämän ostosreissun Las Palmasiin. Pysähdyimme niin keskustan Calle Mayor de Triana -kadulla kuin suuressa Las Arenas ostoskeskuksessa. Trianalta löytyy muun muassa Marks & Spencer, Massimo Dutti, H&M, United Colors of Benetton, Zara, Zara Home, Mango sekä Guess. Las Arenasista löytyi myös Massimo Dutti, H&M, Zara sekä Mango. Lisäksi Las Arenas pitää sisällään myös Mayoralin, Walt Disneyn sekä Primarkin liikkeet. Tässä muutamia mainitakseni. Aikaa oli käytettävissä vain rajallisesti, mutta kyllä reissulta jotain mukaankin tarttui. Pojat jaksoivat päivän hienosti ja nukkuivat bussissa päiväunet.
Toisena pilvisenä päivänä vuokrasimme auton, joka sekin onnistui Tjäreborgin kautta vaivattomasti.  Pienen eksymisen jälkeen selviydyimme parinkymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan Palmitos Parkiin eli eläintarhaan. Tämä oli ensimmäinen kerta kun ylipäänsä reissuillamme vuokrasimme autoa ja suuremmitta mutkitta selvisimme. Opasteet perille olivat aavistuksen puutteelliset ja toki kunnollisen kartan puuttuminen matkasta vaikutti sekin asiaan. Eläintarhassa oli nähtävillä paljon erilaisia eläimiä. Muun muassa lintuja, delfiinejä, liskoja, apinoita ja kenguruita. Paikan päällä oli myös mahdollista seurata delfiinien uinti- ja lintujen lentonäytöstä. Pääsipä delfiinien kanssa halutessaan jopa uimaankin.  
Poikien reissun yksi kohokohdista taisi olla silti Angry Birds Activity park, joka viime vuoden puolella avautui Puerto Ricon keskustaan. Ja vaikuttava oli puisto myös äidin ja isän silmissä. Mc Donald'sista saatu alekuponki lämmitti mieltä, samoin kuin se, että alle 4-vuotiaat pääsivät puistoon ilmaiseksi. Puistossa oli trampoliini, erilaisia kiipeilytelineitä, jalkapallo/koripalloareena, pallomeri, keinu, polkuautorata, jättimäinen ilmapatja ja esimerkiksi skeittiramppi.

Mietimme myös osallistumista delfiinien bongausretkelle, sukellusveneajelulle, vesipuistokierrokselle tai kamelisafarille. Lasten kärsivällisyys ajoi kuitenkin edelle ja onpahan jotakin, mitä tehdä ensi kerralla, jos joskus saarelle satumme palaamaan. Joka tapauksessa reissusta jäi todella positiivinen mieli. Kannatti lähteä, vaikka se reissaaminen lasten kanssa aina osittain enemmän ja vähemmän säätämistä onkin. :) 

Ei kommentteja