UUDEN KODIN RUOKAILUTILA

torstai 20. helmikuuta 2014


1 / 2
 
Normaalisti olen tarkka blogissani käyttämistäni kuvista ja niiden lähteistä. Pyrin käyttämään ainoastaan omia kuviani tai esimerkiksi yritysten mainoskuvia, mutta nyt minun oli pakko tehdä poikkeus. Näitä poikkeuksia saatetaan jatkossakin nähdä, kun uuden kodin sisustus alkaa olla kuuma puheenaihe.
 
Minulla on aina paha tapa hypätä pari askelta asioiden edelle ja viime päivinä olen tosiaan hakenut ideoita uuden kodin ruokailutilan sisustukseen ja kalusteisiin. Nykyisessä kodissamme on Ikean massiivikoivuinen pöytä penkkeineen sekä Iskusta aikoinaan hankitut valkoiset kromijalkaiset tuolit. Kuvia täällä. Uutta kotia ajatellen käyn pienoista taistelua siitä, että olisimme taas hankkimassa uutta ruokapöytää, sillä nykyinen on hankittu vasta muutama vuosi sitten. Pöydän tuolit sen sijaan ovat aikaa jo nähneet. Joskin niistä muutama on vielä oikein käyttökelpoinen ja jääkin varmasti käyttöön, mutta toisessa yhteydessä.

Dining area


En vain pääse siitä yli enkä ympäri, että vanha pöytämme istuisi myös uuteen kotiin. Tällä hetkellä mielessä pyörii vahvasti kollaasin valkoinen moderni pöytä ja mustat Thonet tuolit. Omasta mielestäni kaunis yhdistelmä! Mahdollisiin pöytä- ja tuolivalintoihin tulee vielä vahvasti vaikuttamaan lattiamateriaalin valinta. Avaan suurten pintojen ja sisustusmateriaalien valintoja kokonaan erikseen toisella kertaa. Joka tapauksessa sekoitus uutta ja vanhaa muutoin modernissa ympäristössä on aina nappi valinta. Mustat tuolit olisivat myös väriltään lapsiystävälliset. Pöydälle leikkokukkia, kynttilöitä ja eräs Michael Gravesin Alessille suunnittelema tarjotin.

// When collecting ideas for the new home my heart jumps every time I see white modern table with Thonet chairs!

4 kommenttia :

 1. Hei,
  Löysin tänne sattumalta ja pakkohan tähän on kommentoida. Ostimme saman massiivikoivupöydän muutama kuukausi sitten. Tykkään pöydän mallista kovasti ja se on ihanan iso. Hioin pöydän ja vahasin sen harmaalla puuvahalla. Pinta on ihana ja helppo pitää puhtaana, paljon parempi kuin maalattuna. Ostimme pöytään modernit Masters -tuolit ja mielestäni sopivan todella hyvin yhteen. Eli jos et tykkää pöydästä noin, voit aina hioa sen ja öljytä esim. valkoisella jos haluat valkoisen pöydän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiva kun löysit tänne! :)
   Kyllä on sekin käynyt mielessä, että maalaisi pöydän valkoisella. :) Kiva kuulla, että homma hoituu helposti. Silloin pöytä kaipaa omasta mielestänikin ympärilleen moderneja tuoleja. Tällä hetkellä vain moderni pöytä + vanhat tuolit tuntuu mielekkäämmältä. No katsotaan, millaiseen ratkaisuun päädytään.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää suunnitelmat, täälläkin pohditaan kovasti tulevan ruokailutilan ilmettä ja tyyliä. :)

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |