KEITTIÖ NYT

torstai 13. helmikuuta 2014


Uuden talon keittiösuunnittelu käynnistettiin viime syksynä ja joulukuulla mainitsinkin, että jotakin erilaista ratkaisua on luvassa Ja tosiaan, päätyseinän ikkunavalinnoissa palattiin alkuperäiseen suunnitelmaan ja sitä myöden päätyseinän kalustus myös muuttui. Alataso katkaistiin ikkunan kohdalta ja kylmäkoneiden seinälle suunniteltiin kaappijako uudelleen. Tasolle jää paikka mikrolle ja esimerkiksi kahvinkeittimelle.
 
Yläkaappeja keittiössä on sijoitettu nyt ainoastaan päätyseinän ikkunan oikealle puolelle. Ne haluttiin pitää matalina modernin ilmeen vuoksi. Keskimmäinen kaapeista on astiankuivauskaappi ja integroitu tiskikone on tuossa altaan vieressä oikealla puolella. Niemeke pysyy alkuperäisessä kokoonpanossa. Ovena meillä on laserpoltettu korkeakiiltovalkoinen ja taso on valkoista kvartsia. Kodinkoneet ovat rosteria.
 
Lähempänä toimitusaikaa tarvitsee vielä käydä tarkemmin läpi kaappien ja laatikoiden mittoja. Toisin sanoen suunnitella olemassa oleville astioille, maljakoille ja ruuantekovälineille säilytys. Siten mielestäni parhaiten huomaa, onko tilaa tarpeeksi. Tuolle päätyseinälle suunnittelin jotakin rouheaa pintaa, mutta palataan siihen toisella kertaa.
 
Kertokaahan, miltä keittiö teidän silmissänne näyttää?
 
// We have been planning our new kitchen. So far it looks like this!

6 kommenttia :

 1. Näyttää hyvältä ja totta puhuen aika samanlaiselta kuin meillä. :) Meillä ei tosin tuota päätyikkunaa ( eikä tosin tuota toistakaan, sellaisen olisin halunnut, mut...se on jo toinen juttu), vaan taso jatkuu kulmaan asti. Myös yläkaapit ovat hieman korkeammat. Meillä on kyllä kaikki kaappitila käytössä, joten yhtään vähemmällä en olisi pärjännyt. Voisikin tehdä postauksen siitä, mitä missäkin on. ;) myös kaikki tasotila on ollut käytössä.
  Mutta hieno suunnitelma, kiva nähdä, miten erilaiselta sitten joskus näyttää verrattuna tähän suunnitelmaan tai meidän keittiöömme. Intoa ja nautinnollisia hetkiä vaan rakennuspuuhiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin heti kurkkimassa, miltä teillä näyttää! :) Ja tosiaan samanlaisia elementtejä löytyy. Sellainen säilytyspostaus kiinnostas kyllä kovasti. Todennäköisesti joitakin muutoksia tulee, itseni tuntien, mutta annetaan ensin ajatusten hautua.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää. Juuri täällä itse mietin keittiösuunnitelmaa ja sijoituksia, joten tämä postaus tulikin sopivaan saumaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä siis suunnitteluun teillekin. Aikaavievää pyöritellä vaihtoehtoja, mutta yleensä lopussa kiitos seisoo! :)

   Poista
 3. Näyttää raikkaalta. Tosin itse olisin ehkä vaihtanut vasemman seinän järjestystä - sijoittanut kylmäkoneet päätyseinän ikkunan viereen ja mikrolle ja kahvinkeittimelle tarkoitetun tason taas lähemmäksi ruokapöytää. Tekisi mielestäni keittiöstä vieläkin avoimemman, kun isot koneet eivät ole heti kulmassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mietimme myös tuota vaihtoehtoa, mutta suunnittelija sai meidän pitäytymään tässä mallissa.

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |