OSTOKSIA JA SUKLAATA

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Moni on ehkä jo kuullutkin Ostohyvitys -sivustosta. Sain itsekin tilaisuuden kokeilla nettiostosten tekoa yhteistyössä Ostohyvityksen kanssa. Yksikertaisuudessaan ostosten teko hoituu siten, että ensin kirjaudutaan sisään Ostohyvityksen sivuille, ja sieltä siirrytään kyseessä olevaan nettikauppaan ostosten tekoa varten. Jokainen ostos kerryttää bonusta, joka maksetaan takaisin omalle tilille 15 euron minimirajan ylittyessä. Kuulostaa helpolta ja sitä se onkin!

Ostohyvitykseen liittyminen on täysin ilmaista eikä se sido mihinkään. Tärkeintä on vain muistaa kirjautua ensin ostohyvityksen sivuille, jonne rekisteröityminen hoituu kätevästi esimerkiksi Facebook -tunnuksilla. Ostohyvitykseen kuuluu yli 400 erilaista kauppaa niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Finnish Design Shop, Room21, RoyalDesign ja Zoco Home vain muutamia omia suosikkejani mainitakseni. Lapset ilahtuvat Lekmeristä ja Eurotoysista. Rakentajat laittakaapa korvan taa Taloon.com, Kodin Terra ja Laatuvalaisin. Lisäksi nettikauppojen joukosta löytyy myös esimerkiksi Ellos, Sokos, Feelunique, Booky, Akateeminen kirjakauppa, Erätukku, Fitnesstukku, Asos, Zalando, Shopbop, Spartoo ja Brandos.
 
Ostohyvitystä kertyy ostoista joko kiinteä euromääräinen summa tai tietty prosenttiosuus. Tarkemmat tiedot löytyvät helposti Ostohyvityksen sivuilta, kunkin nettikaupan kohdalta. Ostoksia tehdessä on syytä muistaa sulkea muut välilehdet. Myös on hyvä varmistaa ettei Adblock tai muu mainoksenesto ole päällä ja huomioida, että muita alennuskoodeja ei saa käyttää samanaikaisesti. Itse tein tilauksen Ostohyvityksen kautta RoyalDesign -kaupasta. Oman tilaukseni arvo oli 102€, josta bonusta kertyi 5,10€.Ja loppuun vielä hyviä uutisia! Ostohyvitys tarjoaa jokaiselle blogini kautta rekisteröityneelle käyttäjälle Fazerin sinisen suklaalevyn ensimmäisen tehdyn ostoksen yhteydessä. Kampanjasivulle pääset tästä!

*toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi -sivuston kanssa

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |