SE TÄYDELLINEN HUIVI

torstai 20. helmikuuta 2014Gran Canarian ehdoton löytö ostosten suhteen oli Las Palmasin kierrokselta, Massimo Duttin liikkeestä löytynyt huivi. Kaunis kuviointi ja tuo väriyhdistelmä, jota olen etsinyt kauan. Vaaleaverikkönä en voi käyttää kovin vaaleita huiveja kesälläkään, sillä kalpea ihoni ja tummat silmänaluset vain korostuvat. Beige yhdistettynä siniseen tuo mukavasti eloa. Muutama muukin juttu tarttui matkaan; lähinnä kivoja löytöjä pojille ja pari kesäistä vaatetta itselle. 
 
Meillä on vaihteeksi lapset sairastelleet tämän viikon. Jospa viikonlopuksi jo helpottaisi. Mitään suuria suunnitelmia ei ole, mutta ulkoilu, uinti ja perinteinen perjantain VOF ja lauantain Putous kuuluvat ohjelmaan. Ja huomenna hurrataan myös Leijonille!
 
Ihanaa viikonloppua!
 
// my new scarf

3 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Nyt hyvällä mallilla ja toivottavasti näin hetki jatkuukin!

      Poista
  2. Jotain loistolöytöä toivon minäkin meidän tulevalta lomalta! Samoihin maisemiin ollaan menossa, paitsi paikkana Bahia Feliz. Auto ollaan vuokrattu tänäkin vuonna koko kahdeksi viikkoa, joten ajellaan varmasti ympäriinsä. Kiitos siis noista aiemmistakin vinkeistä. Eläintarha jäi viime reissulla näkemättä, jospa nyt olisi sen vuoro.

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |