UUSI KASVI
Helmikuinen lumeton maa saa kevään pyörimään entistä enemmän mielessä. Vaikka vielä en ole valmis pastellisävyihin (tai olenko koskaan), tuntuu taljat ja risuoksat silti liian talviselta. Niinpä viime viikolla työpäivän lomassa poikkesin kukkakaupassa ja hain mukaani uuden kasvin. Aivan ykskaks en sentään päätöstä tehnyt, vaan ehdin kypsytellä sitä muutaman viikon. Anopin kielen sanotaan olevan helppo, joten toivotaan meille pitkää yhteiseloa. Huonekuusen kanssa ollaan ainakin toistaiseksi vielä sujut, vaikka lämpö ja rakkaus jää välillä taka-alalle. :)
 
Arki alkaa vihdoin parin viikon takaisen reissun jälkeen normalisoitua. Viime viikolla synkisteltiin oksennustautia, mutta nyt tuntuu elämä huomattavasti valoisammalta. Aamupäivällä käytiin luistelemassa, välipalan jälkeen lähdetään uimaan ja illalla seurataan tiiviisti Suomen peliä. Aika kiva sunnuntai etten sanoisi!

// So I bought a new plant. Let's see if we have a long-lasting relationship!
 

6 kommenttia

 1. Minä en vielä muutama viikko sitten ollut koskaan valmis pastelleihin, mutta nyt olen vähän innostunut vaaleanpunaisesta. Niin se mieli muuttuu :). Kasvit tuovat niin kivaa piristystä aina vihreydellään, mutta minä tuppaan saamaan ne kaikki nuukahtamaan. Joten kaktukset on meillä se paras kasvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tiedäpä sitä vaikka tosiaan omakin mieli muuttuisi. :) Mulla on ollut vähän se sama ongelma, että ei tahdo viherkasvit kestää menossa mukana. Kaktukset onkin toinen hyvä vaihtoehto. Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Ihana tuo Ylvan taulu <3

  VastaaPoista
 3. Anopin kielessä vois olla ideaa meillekin! Just sopivasti keittiön kukkanen heitti veivinsä, joten taidan hakea anopin kielen tilalle :) Näyttää kivalta!

  VastaaPoista
 4. Voi todellakin on! Myyjä vakuutteli mua, että selviän sen kanssa kyllä, vaikka kerroin, että olen onnistunut kaktuksenkin tappamaan. :D

  VastaaPoista