STYLEROOM


Sosiaalisessa mediassa, niin blogeissa kuin muun muassa facebookissakin, on viime viikkoina kuhistu ruotsalaisen hittikonseptin, StyleRoomin rantautumisesta Suomeen. StyleRoomissa pääset kurkistamaan suomalaisten koteihin ja sisustusratkaisuihin. Luomalla oman profiilin pääset kommentoimaan ja tykkäämään muiden yhteisöön lataamista kuvista. Voit myös luoda oman leikekirjan inspiraation lähteeksi.
 
StyleRoomista on toistaiseksi käytössä beta-versio ja tarkemmat tiedot kirjautumisesta löydät Weekday Carnival -blogista. Suurelle yleisöllä sivut aukeavat maaliskuun alussa. Minut löytää StyleRoomista käyttäjätunnuksella hannashome. Loin kokeilumielessä muutaman kansion ja muutama muukin on jo mielessä. Nyt siis liikekannalle kaikki sisustusintoilijat!

// StyleRoom is finally in Finland. Go to Weekday Carnival -blog and join the ride!

4 kommenttia

 1. Minäkin oon jo jonkin aikaa ollut siellä, käyttäjätunnuksella WhiteFresh :)

  VastaaPoista
 2. Huomasinkin sinut siellä. En vielä ehtinyt niin pitkälle, että olisin alkanut seurata ihmisiä. Pitää päästä hiukan vielä paremmin sisälle ohjelmaan. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
 3. Siis apua, eihän tässä pysy enää mukana...blogi..fb...instagram..pinterest...jne.! Mistä löytää aikaa?

  Kivaa viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, onhan näitä - se on totta. Mutta älähän panikoi. Itse ainakin teen juuri sen mikä hyvältä tuntuu. Jokin kanava päivittyy ahkerammin muiden kustannuksella, niin se vain menee. Mukavaa viikkoa sullekin! <3

   Poista