DIY TAULU

perjantai 27. helmikuuta 2015

 
Jälleen on yksi viikko kääntymässä viikonloppuun. Aika juoksee hurjaa vauhtia eteenpäin, ja itse yrittää roikkua perässä mukana. Talo valmistuu ja muutto lähenee. Opiskelujen neljäs lähijakso Helsingissä alkaa viikon päästä, samoin ringeten SM-sarjan välierät. Maaliskuu tulee olemaan varmasti tämän vuoden kiireisin kuukausi. :)
 
Kotona ei ole oikein ehtinyt juuri kuvailla. Sääli, sillä lisääntynyt päivänvalo suorastaan vaatii kulkemaan kamera kaulassa likaisista ikkunoista ja keittiönkaapeista huolimatta. Mutta ehdinpä kuitenkin napata teille kuvan tuosta vanhimman poikani joululahjaksi saamastaan taulusta. Mielestäni kiva ja helppo idea!
 
Viikonlopuksi on tiedossa pelireissua ja Ikeassa käynti. Mukavaa viikonloppua sinnekin!

4 kommenttia :

 1. Onpas ihana taulu :) mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. En tiedä mihin bittiavaruuteen aikaisempi kommenttini meni, mutta ei sitä ainakaan täällä näy. Tänään minulle valkeni, kuka siellä blogin takana häärää. Olen seuraillut blogiasi jo jonkin aikaa, mutta en osannut yhtään yhdistää blogia sinuun, vaikka on kuvat ja kaikki (=pitkät piuhat siis!) Tänään koin a-haa elämyksen, kun huomasin taulussa poikasi nimen ja yhdistin siihen ringeten ja rakentamisen. Olen siis tänään lukenut blogiasi ihan eri tavalla, kun hoksasin sinut. Kiirettä näköjään pukkaa. Viimeiset puritukset ja sitten voi ainakin hetkeksi hengähtää. Paljon mukavia asioita tapahtumassa sinulle! Mukavaa alkavaa kevättä T: yhteistyökumppanisi Satu (koululta) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hukkunut bittiavaruuteen. Minä unen pöpperössä onnistuin poistamaan kommentin, niin tohkeissani olin! :D Ajattelin, että pelistä paluumatkalla käyn jättämässä kommentin sun blogiin, että kyllä se minä olen. :) Kiva huomata, että olet löytänyt tänne! Pientä kiirettä tosiaan pukkaa maaliskuulle, mutta mukavia asioita kaikki. Pääsiäisenä sitten laatuaikaa perheen miesten kanssa, kiiritään menetettyjä hetkiä. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |