VOIHAN VAATESÄILYTYS

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Turnausväsymys vaanii uhkaavasti. Nyt on käsillä ne hetket, kun pitäisi tehdä viimeisiä perustavanlaatuisia ratkaisuja uuteen kotiin ja into alkaa loppua. Varsinkaan kun mitään valmista ei saa aikaiseksi. Yksi iso murheenkryyni on meidän makuuhuoneen vaatesäilytysjärjestelmä.


Vanhempien makuuhuone on siis tuo isoin makuuhuone ja huoneen perimmäiselle seinälle on varattu vaatesäilytystilaa, joka kätkeytyy liukuovien taakse. Tuota seinää jouduttiin hieman lyhentämään sattuneista syistä, ja nyt tilan leveys on 3m ja syvyys 70cm. Liukuovet kiinnitetään lattiaan ja alas laskettuun kattoon. Muutoinhan makuuhuone on korkeaa tilaa.
 
Liukuovet ovat valkoiset, valkoisin kehyksin ja ne tilasimme Puustellista. Ongelma on nyt sitten se sisusta. En halunnut puhdasta liukuovikaappia sen "täyteläisen" yleisilmeen vuoksi. Tykkäsin kovasti edellisen kotimme vaatehuoneesta, jonka yleisilme näytti varsin ilmavalta toki isomman tilan, mutta myös keveän säilytysjärjestelmän vuoksi. Säilytysjärjestelmä oli Ikean Stolmen -sarjaa, mutta tällä kertaa haluaisin jotakin erilaista samoin ominaisuuksin.
 
 Kuva
 
Hakusessa on matala laatikosto koko seinälle, jonka yläpuolelle tulisi henkaritilaa niin paidoille, housuille, mieheni puvuille kuin omille pitkille mekoillenikin. Tankorivin yläpuolelle saisi mahtumaan vielä muutaman rivin hyllyjä, joille säilöisin kausivaatteita, kenkiä, laukkuja ja ehkäpä neuleita, farkkuja ja huppareitakin. Laatikot kätkisivät sisäänsä alusvaatteet, kotoilu- ja urheiluvaatteet. Nyt tässä on vain pienen pieni ongelma tai oikeastaan kaksikin. Mistä löytää kuvanmukaiset laatikostot edullisesti ja miten kiinnittää nuo hyllyt ja tangot, jotta kokonaiskuva ei näytä varastolta?
 

1 kommentti :

  1. Ikean Nordlista saisi 280 cm pitkän lipastoversion tehtyä ja musta se on tosi kivan näköistä.

    VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |