ESKARILAISEN HUONESUUNNITELMIA

sunnuntai 15. helmikuuta 2015


Yritin Polyvoren suosiollisella avustuksella koota teille kollaasia vanhemman pojan huoneen suunnitelmista. Poika aloittaa syksyllä esikoulun ja jonkinlainen koulupöytä on ajatuksissa, vaikka tiedänkin, että useimmiten ne kotitehtävät taidetaan keittiönpöydän ääressä tehdä. :) Huoneen takaseinä on maalattu nyt siniseksi ja sille seinälle tulee myös sänky (Ikean Kritter), jolle pientä tuunausta luvassa. Hankintalistalle päätyy Ikeasta pukkijalkainen pöytä sekä todennäköisesti myös kollaasin Forså -valaisin. Sen sijaan String pocket, Arne Jacobsenin Design letters- muki, Conversen reppu, Design House Stockholmin Wave -maulakko ja Varpusen säilytyskori meiltä jo löytyvät. Lisäksi haluaisin tehdä itse jonkinlaisen hyllykön, Muuton Stacked ja Lundian Fuuga -hyllyköiden tyyliin. Toisin sanoen avohyllyjä ja umpinaista säilytystilaa yhdessä.
 
Yksi suuri ongelma on huoneen yleisvalaisin. Edellisessä kodissamme meillä oli Muumin haisuli-lamppu, mutta siitä on aika ajanut ohitse. Pitkään harkitsin Muuton Unfold -valaisinta, mutta pelkään, että huone jää liian pimeäksi. Työpöydän yllä ikkunan edessä on lisäksi kaksi Planexin himmettävää kämmenlamppua. Valaisinsuosituksia otetaan siis vastaan!
 
Aika hurjaa ajatella, että meillä ihan oikeasti on tänä vuonna esikoulun aloittava poika perheessä. Niin se aika rientää. Tällä hetkellä tuo legoja ja transformereita rakastava poika tuntuu vielä niin pieneltä koulutielle, vaikka onkin aika haka puuhakirjojen parissa ja piirtämisessä.
 

4 kommenttia :

 1. Mukava kun bongasin blogisi :) meilläkin on eskarin aloittava transformers ja chima-fani. Meillä on muuten isosiskolla tuo reppu tyttöjen mallina ja on kyllä ollut hyvä. Pesukoneessakin jo monesti käynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ja kiva kun löysit tänne! :) Meillä on siis amanikäiset pojat, hienoa. Meiltä löytyy myös Conversen reppu, mutta eri mallia kuin tuo. Kestävä tuntuu tämäkin versio olevan, mikä mukavaa. Kouluvuosina noita reppuja kun tarvitaan.

   Poista
 2. Unfold ei valase yhtikäs mitään, meillä toimii pojan huoneessa se yövalona ;)

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |