TALOKUVIA

torstai 12. helmikuuta 2015

 
Tässä hyvin ajankohtaisia kuvia talolta. Ennen olen puhunut uudesta kodista ja tontista, mutta nyt se alkaa tuntua jo talolta ja toivottavasti pian muuton jälkeen myös kodilta. Otimme ulkopuoliselta urakkana seinien sekä katon tasoituksen ja maalauksen. Seitsemän päivää ja homma valmis. Valkoinen maali on Tikkurilan F497 Paperi ja tuo sininen jo mainitsemani Tikkurilan S431 Delft.
 
Meillä oli vanhassa kodissamme seinissä puhdas maalarinvalkoinen (Tikkurilan G497 Höyry), mutta se oli aavistuksen kylmä etenkin kameran linssin läpi tarkasteltuna, joten nyt päädyimme tähän. Tuo sininen maali näyttää kuvissa todella kirkkaalta, mutta on mielestäni utuisempi luonnossa. Olisin toivonut aavistuksen harmaampaa lopputulosta, mutta tämäkin miellyttää kovasti.
 
Tällä viikolla on tehty maalämpöön liittyviä sähkö- ja putkitöitä. Huomenna kytketään talon oma sähkökeskus käyttöön ja maanantaina maalämpö. Siitä sitten seuraavaksi laatoitusten kimppuun pistorasioiden ja valaisinten kytkemisen ohella. Tai siis miehenihän ne tekee. Minä keskistyn eskarilaisen huonekaluvalintoihin ja siihen vaatesäilytyksen valintaan. :)
 

6 kommenttia :

 1. Kaunis sininen! Mekin päädyttiin seinien valkoisessa Tikkurilan paperiin ja ollaan oltu valintaan tyytyväisiä. Sävy on niin puhdas ja raikas. Ainut omaa silmää hieman häiritsevä seikka on, että väliovet ja kottolistat näyttävät hieman kellertäviltä valkoisten seinien rinnalla.

  Aurinkoista viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Listoihin ja ovenkarmeihin verrattuna tuo sävy on varmasti puhtaampi. Yritin vaivihkaa miehelle ehdottaa maalausta, mutta ei ainakaan vielä innostunut. ;) Pitänee siis tottua sävyeroihin.

   Poista
 2. kauniilta näyttää ja tuo sininen on just hyvä!

  VastaaPoista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |