TÄNÄ LAUANTAINA

lauantai 7. helmikuuta 2015

 
Nyt on talven sairastelut saavuttaneet meidänkin perheen. Aika pitkälle päästiin terveinä. Vanhempi poika kuumeessa, nuorempi räkätaudissa ja itsellä muuten vain vetämätön olo. Mielelläni olisin pötkötellyt sängyssä koko päivän, mutta auton nokka osoitti kohti Turkua jo aamutuimaan. Kävimme Rakenna & Sisusta -messuilla saunainspiraatio ja messutarjoukset mielessämme. Erittäin onnistunut reissu, sillä Savon liesituuletin löytyi 150 euroa halvemmalla ja Damixan suihkusetit alle puoleen hintaan. Saunankin osalta jotakin ajatusta tarttui mukaan. Ja löytyipä sieltä yksi sisustuskirjakin, joka vilahti jo Instagramin puolella. Verkarannan Jutan näin Danske Bankin osastolla, mutta aikataulu ei antanut myöden jäädä tutustumaan.

Yritän huomenna ehtiä tontille kuvaamaan, sillä siellä on kaikki maalipinnat nyt valmiit. Se talo ihan totta valmistuu. Aina yhtä jännittävä ajatus. Rentouttavaa viikonlopun jatkoa itse kullekin!
 

2 kommenttia :

 1. Voi apua! Täällä on edetty jo vaikka ja mihin uuden kodin kanssa. Mun blogitauko on ollut ihan liian pitkä. :D
  Täällä myös on sairasteltu, toivottavasti ei pitkään. Kuten ei sielläkään! Nyt lepoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) No kieltämättä nyt on edistymistä taas vauhdilla tapahtunut. Onneksi ei kuitenkaan mitään sellaista, mistä ei jyvälle pääsisi. Kiva, kun olet taas mukana menossa! :)

   Poista

Proudly designed by | mlekoshiPlayground |